🔥İndirim Belkin 2'li Örgülü Usb-C - Usb-C Kablo, 1,5 M, 60 W 288,15 TL

Orta üst segment sayılan telefonlar ne yazik ki hala 2.0.
Örn: Iphone 17, Iphone Air, Xiaomi 17T Pro, Honor 600 Pro, Oppo Reno 15 Pro, Vivo X200 FE gibi telefonlar USB 2.0 destekliyor.
Apple ne zaman çağımıza göre teknoloji koydu? 2 yıl sonra yeni teknoloji diye pazarlar muhtemelen.

ancak belkin hem çin telefonlarını hem de samsung!!!! cihazları super charge eder
samsung super charge pps destekli kablolar pahalıdır ....
konudaki 10gbps kablodan 4 tane var bende sadece hdd ler için kullanıyorum pps falan yok bunlarda
telefon şarjı için tartışmasız konudaki kabloyu alınız
Samsung Süper Hızlı Şarj için iki ucu Type-C kablo almanız yeterli. Tamamı USB-PD protokolünü destekliyor. Type-C to Type-C kablo dışında PPS için özel bir kablo gereksinimi de yok.

Sadece S25 serisinden önce çıkan Süper Hızlı Şarj 2.0 45W destekli telefon ve tabletler için E-Mark çipli Type-C to Type-C 100W kablo gerekiyor.

Piyasanın USB 3.0 desteklemeyen telefon, tablet kaynadığı yerde böyle düşünmen güldürdü.

Sana 900-1000 mb/s hızı veriyor mu veriyor biz neler gördük örnek kingston USB 3.2 flash diskler 0,5-5MB/s ....

1 - PC den Taşınabilir SSD ye 1000 mb/s hız veriyor mu veriyor (Belkin kesinlikle bu hızı vermez)
2 - PC den tablete veri akışı hızlı mı hızlı (Belkin kesinlikle bu hızı vermez)
3 - PC den telefona veri akışı hızlı mı hızlı (Belkin kesinlikle bu hızı vermez)
4 - Çoğu tablet şarj cihazları USB çıkışlı (3.0 ....)
5 - Örgülü kablo zamanla deforme oluyor hele beyazsa zamanla tamamen rengi değişiyor
6 - Kablo sana 60watt hızlı şarzı veriyor mu veriyor

Geçekler bu konu açtım diye emoji atana selam olsun

Ucuza Belkin bu hızlara ulaştığında haber verin
1784213455094.webp

Alın size Belkin 700 tl ye kablo satıyor hızlı şarz özelliği yok ağzı olan konuşuyor

1784213873383.webp

Son düzenleme:
4 - Çoğu tablet şarj cihazları USB çıkışlı (3.0 ....)

6 - Kablo sana 60watt hızlı şarzı veriyor mu veriyor

Geçekler bu konu açtım diye emoji atana selam olsun
Bu kadar yanlış bilgiyi nasıl edindin, hayret ettim.

4- Şarj aletlerinin hiçbiri USB 3.0 desteklemez. Böyle birşeye ihtiyacı da olmaz.

6 - Standart 60W USB-PD protokolü için kablonun Type-C to Type-C olması şart. Sadece Huawei FCP ve QC 3.0 destekliyor ki şarj hızları 18W . Zaten linkini attığın Type-A to Type-C kablonun asıl amacı dosya aktarımı. Belkin Type-C to Type-C hızlı şarj kablosu ile alakası yok.

813NGLYBEIL._AC_SX679_.jpg

sondaki 15TL zannetim 288 yazsaa kardeş

Aktif kullanıyorum, gayet kaliteli dayanıklı. Bundan önce iberry denilen ne olduğu belirsiz bir markanın aynı bunun gibi örgülü olanını almıştım. 2 haftaya örgüleri patlamıştı. Belkin iyidir.
s23 ultra için uygun olur mu kı her kablo ıyı sarj yada hızlı sarj etmıyo

Bu kadar yanlış bilgiyi nasıl edindin, hayret ettim.

4- Şarj aletlerinin hiçbiri USB 3.0 desteklemez. Böyle birşeye ihtiyacı da olmaz.

6 - Standart 60W USB-PD protokolü için kablonun Type-C to Type-C olması şart. Sadece Huawei FCP ve QC 3.0 destekliyor ki şarj hızları 18W . Zaten linkini attığın Type-A to Type-C kablonun asıl amacı dosya aktarımı. Belkin Type-C to Type-C hızlı şarj kablosu ile alakası yok.

813NGLYBEIL._AC_SX679_.jpg
Hızlı şarj olarak telefonda tablette uyarı veriyor Kötü kablo kullansan hızlı şarj olarak uyarı vermez
tablet telefonu 1-1,5 saatte hızlı şarj olarak dolduruyor bu fiyata 2 işide hızlı yapıyor 300 tlyi düz kabloya niye gömeyim ki
bu paraya gider thunderbolt 4 usb4 240Watt kablo alırım

2025 yıl sonu 2 adet almıştım adet fiyatı 260tl almıştım konusunu da açmıştım
CableDeconn Type C Kablo (USB4 8K@60Hz 4K@120Hz 40Gbps 200W 1,2m)

Neyse siz düz kablo kullanmaya devam edin para sizin benim cebimden çıkmıyor satıcının malını kendi malım gibi inatlaşarak övmem
Kablo bu hızlı şarj özelliği yok diyenlere gelsin (xiaomi pad mini)
1784219325321.webp

Son düzenleme:
ıkı ucuda type c dimi

Hızlı şarj olarak telefonda tablette uyarı veriyor Kötü kablo kullansan hızlı şarj olarak uyarı vermez
tablet telefonu 1-1,5 saatte hızlı şarj olarak dolduruyor bu fiyata 2 işide hızlı yapıyor 300 tlyi düz kabloya niye gömeyim ki
bu paraya gider thunderbolt 4 usb4 240Watt kablo alırım

2025 yıl sonu 2 adet almıştım adet fiyatı 260tl almıştım konusunu da açmıştım

Neyse siz düz kablo kullanmaya devam edin para sizin benim cebimden çıkmıyor satıcının malını kendi malım gibi inatlaşarak övmem
Kablo bu hızlı şarj özelliği yok diyenlere gelsin (xiaomi pad mini)
Alıntıyı görüntüle
Xiaomi cihazlar QC 3.0 18W-20W ile şarj olurken sadece hızlı şarj ediliyor yazar. Gerçekten 60W hızında şarj desteklese o tablette TurboCharge veya Hypercharge yazısını görürdün. Ekranı açtığında da seri şarj ediliyor yazardı. Neyse anlamak istemiyorsun. Yapacak bir şey yok.

Xiaomi cihazlar QC 3.0 18W-20W ile şarj olurken sadece hızlı şarj ediliyor yazar. Gerçekten 60W hızında şarj desteklese o tablette TurboCharge veya Hypercharge yazısını görürdün. Ekranı açtığında da seri şarj ediliyor yazardı. Neyse anlamak istemiyorsun. Yapacak bir şey yok.
Görüntüde kullandığım 240Watt kabloda da hızlı şarj yazıyor

Alıntıyı görüntüle

UGREEN Nexode 100W 4 Port GaN Desktop 100Watt çıkışa bağladım (QC PD 4 Portlu)
Xiaomi Pad Mini Hızlı Şarj (67W) destekliyor

Cihaz alabildiği gücü destekler

1784221405871.webp

@Kartallar 240W Type-C to Type-C kablo da kullansan USB-PD PPS modunda Xiaomi Pad Mini en fazla 9V × 3A = 27W hızında şarj olur.

Uyumlu şarj aleti ve kabloyu kullanırsan tabletinin ekranında bu animasyonu görürsün.
xiaomi-pad-mini-foto-4.jpg

(Xiaomi Pad Mini)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,921
Üyeler
199,250
Son üye
Redot_1881