🔥İndirim Merrell Morphaxis Erkek Siyah Günlük Ayakkabı 2.499 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
273
Satıcı Boynerr bizzat giyiyorum rahat ve çok hafif tavsiye ederim. Numaranızdan yarım numara büyük alabilirsiniz.

tüm mağazada Merrel ayakkabılar uygun fiyatlı

photo_2026-07-16_20-41-02.webp

İptal gelir ucuczsa

Ne kadar süredir giyiyorsun ?
Bu ve bunun koşu ayakkabısı var bende biri gündelik diğeri koşu için kullanıyorum. Taban ve topuk kısımlarında sorun yaşamazsınız ama parmak ucu kısmı geniş değil dar ve diğer marka spor ayakkabılara göre daha kompak yapıya sahip.

Rahattır ama yürürken parmak ucu vuruş desteği alıyorsanız ara sıra ayak baş parmaklarınız şişer.. Dengesi ise normal. Ayak bilek desteği kısa dil desteği yeterli.

Yıllardır Marrrel kullandığım için adidas da kaç giyiyorsam Marrel 1 numara büyüğü tam oluyor bilginize.
Ekran görüntüsü 2026-07-16 230208.webp

İptal gelir ucuczsa

Bu ve bunun koşu ayakkabısı var bende biri gündelik diğeri koşu için kullanıyorum. Taban ve topuk kısımlarında sorun yaşamazsınız ama parmak ucu kısmı geniş değil dar ve diğer marka spor ayakkabılara göre daha kompak yapıya sahip.

Rahattır ama yürürken parmak ucu vuruş desteği alıyorsanız ara sıra ayak baş parmaklarınız şişer.. Dengesi ise normal. Ayak bilek desteği kısa dil desteği yeterli.

Yıllardır Marrrel kullandığım için adidas da kaç giyiyorsam Marrel 1 numara büyüğü tam oluyor bilginize.
Alıntıyı görüntüle
Aynı şekilde hocam alırken ben yarım numara büyüğünü aldım sıkıntı olmadı ayrıca parmak kısmında da sorun yaşamıyorum şahsen memnunum.

Merrell genel olarak kalitesiz bir marka değil, özellikle outdoor ve yürüyüş ayakkabılarında bilinen bir marka. Ancak her modeli aynı seviyede değil; bazı modelleri çok rahat ve dayanıklı bulunurken bazı modellerinde taban, malzeme veya uzun kullanım konusunda eleştiriler olabiliyor. Yani sadece markaya bakarak değil, alınacak modele göre değerlendirmek gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,017
Üyeler
199,266
Son üye
Jaxerr

Geri