Oraya da bakmayı düşünüyordum boşuna yol uzatmama gerek kalmadı sağolasınAntalya Mall Of'dakinde çizik var. Detaylı bakmanıza da izin vermiyorlar. Gidecekseniz ona göre gidin.
Oraya da bakmayı düşünüyordum boşuna yol uzatmama gerek kalmadı sağolasınAntalya Mall Of'dakinde çizik var. Detaylı bakmanıza da izin vermiyorlar. Gidecekseniz ona göre gidin.
ne bilmek istiyorsun hocam ayıpsınİstanbul topkapıdaki hakkında bilgisi olan var mı
ne bilmek istiyorsun hocam ayıpsın
22.00 değil mi öyle yazıyorducalısma saatini arayıp soran vardır belki diye sordum bosuna yol yapmayalım
Mağazanın değil monitörün çalışma saati22.00 değil mi öyle yazıyordu
bugun gittim hocam konustum sürekler cok uzun 11 12 9 10 bin saatte en düşüğü 6 bindi satılmışMağazanın değil monitörün çalışma saati
İyi istanbulda baska yerdede yokmus zaten şansımız yokmus ne yapalim. 500 saatliği bulan piyango vurmus hayırlı olsun.hocam elinizdeki en temizi h.o ciddili daha temizi yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bugun gittim hocam konustum sürekler cok uzun 11 12 9 10 bin saatte en düşüğü 6 bindi satılmış
500 saat benzersizİyi istanbulda baska yerdede yokmus zaten şansımız yokmus ne yapalim. 500 saatliği bulan piyango vurmus hayırlı olsun.
12k da neydi çıkalı 3 yıl olmuş monitör her gün 12 saat mi çalıştırdılarhocam elinizdeki en temizi h.o ciddili daha temizi yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bugun gittim hocam konustum sürekler cok uzun 11 12 9 10 bin saatte en düşüğü 6 bindi satılmış
2023 de cıkmıs teşhire ürün o tarihlerde var gebermiş bazıları12k da neydi çıkalı 3 yıl olmuş monitör her gün 12 saat mi çalıştırdılar
Ben blind söyledim valla inş böyle bişey denk gelmez2023 de cıkmıs teşhire ürün o tarihlerde var gebermiş bazıları