Yardım Battlefield 6 Bot Sorunu: Her Maç %95 Bot, Çözümü Nedir?

sadqq

80+
Reaksiyon skoru
65
Selamlar herkese,

Yakın zamanda büyük bir hevesle Battlefield 6 satın aldım ama daha şimdiden oyundan soğuma noktasına geldim. Girdiğim hemen hemen her maçta popülasyonun neredeyse %95'i botlardan oluşuyor.

İşin daha da can sıkan kısmı; bu botlar normal oyuncu gibi de davranmıyor. Resmen hile gibi, aşırı koordineli çalışıyorlar ve insanı eğlendirmekten ziyade sadece tilt ediyorlar. Oyunu alırken izlediğim o epik trailer'ların ya da yayıncıların videolarındaki o kaotik ve canlı atmosferin yanından bile geçemedim maalesef.

Aranızda güncel olarak oyunu oynayanlar varsa sormak istiyorum:

• Bu bot probleminden kurtulmanın bir yolu var mı?
  • Gerçek oyuncularla eşleşebilmek için hangi oyun modlarını tercih etmeliyim? (Crossplay ayarları veya bölge seçiminin buna bir etkisi oluyor mu?) - Alalı 2 gün oldu oyunu açmak istemiyorum

Hangi moda giriyorsunuz hocam, bende aktif oynuyorum, sabah çok erken saatler dışında bot atmıyor servera

Hangi moda giriyorsunuz hocam, bende aktif oynuyorum, sabah çok erken saatler dışında bot atmıyor servera
Hepsini deniyorum ama sürekli bu şekilde benim tarafımda. Steamde 21K aktif kişi var bu saatlerde ona rağmen botlarla eşleşiyoruz , Chivalry 2 oyunu bile full eşleşme buluyo 1-2k aktif oyuncu oynarken. Naval update traileri ile oyunu sattılar bana ama pişman oldum böyle olduğunu görünce

Selamlar herkese,

Yakın zamanda büyük bir hevesle Battlefield 6 satın aldım ama daha şimdiden oyundan soğuma noktasına geldim. Girdiğim hemen hemen her maçta popülasyonun neredeyse %95'i botlardan oluşuyor.

İşin daha da can sıkan kısmı; bu botlar normal oyuncu gibi de davranmıyor. Resmen hile gibi, aşırı koordineli çalışıyorlar ve insanı eğlendirmekten ziyade sadece tilt ediyorlar. Oyunu alırken izlediğim o epik trailer'ların ya da yayıncıların videolarındaki o kaotik ve canlı atmosferin yanından bile geçemedim maalesef.

Aranızda güncel olarak oyunu oynayanlar varsa sormak istiyorum:

• Bu bot probleminden kurtulmanın bir yolu var mı?
  • Gerçek oyuncularla eşleşebilmek için hangi oyun modlarını tercih etmeliyim? (Crossplay ayarları veya bölge seçiminin buna bir etkisi oluyor mu?) - Alalı 2 gün oldu oyunu açmak istemiyorum
bf 6 güzel olmasına rağmen hype'ı söndü nedense. Oyuncu sayısı baya azalmış. Çıktğı zaman ki oyuncu sayısından eser kalmamış, anlık oyuncu 21k, bu yüzden bot geliyor olabilir.

Akşam 9 dan sonra Conquest full dolu oluyor. Escalation modunda 8'e 8'e 16 kişi olunca maçı botlarla doldurup hızlıca maça başlıyor.

Hepsini deniyorum ama sürekli bu şekilde benim tarafımda. Steamde 21K aktif kişi var bu saatlerde ona rağmen botlarla eşleşiyoruz , Chivalry 2 oyunu bile full eşleşme buluyo 1-2k aktif oyuncu oynarken. Naval update traileri ile oyunu sattılar bana ama pişman oldum böyle olduğunu görünce
O sadece Steam platformuna ait istatislik, EA ve epic games tarafınıda göz önünde bulundurursak daha fazla oyuncu sayılarına sahip, oyundayken scoreboard açık ekran görüntüsü atar mısın, orada belli olur kaç adet oyuncu var sunucuda.

Conquest ve breakthrought modları hep dolu oluyor genelde. Casuel breakthrought giriyorsanız onda bot atıyor. Escalationdada sık sık denk geliyorum. Hiçbir oyun ilk hype zamanı kadarr dolu olamıyo tabi am bence boşta değil. Bf1 bile dolu hala

Bu hangi mod bilmiyorum en son böyleydi ilk defa rakip full bot direk çıktım maçtan

Ekler

• image.webp
    image.webp
    107.7 KB · Hit: 21
Bu hangi mod bilmiyorum en son böyleydi ilk defa rakip full bot direk çıktım maçtan
Sırada, queue bekletmemek için, sunucuyu bot ile başlatıyor, oyuncular girdiğinde sunucu da bot kalmadığını göreceksiniz, bot var diye serverdan çıkmayın

Bende multiplayer modlarina girdigimde yuzde 75 bot atiyordu o yuzden saldim oyunu.

bf 6 güzel olmasına rağmen hype'ı söndü nedense. Oyuncu sayısı baya azalmış. Çıktğı zaman ki oyuncu sayısından eser kalmamış, anlık oyuncu 21k, bu yüzden bot geliyor olabilir.
Onun sebebi aslında günümüzdeki tüketim hırsı, sürekli yeni bir şey çıkıyor ve hızlı tüketmeliymişiz gibi hissediyor artık insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri