Karşınızda Kelepir Fiyata Topladığım İlk Sistemim

Nereden almıştınız hocam.
Hepsiburada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam . Olu pikseli iade et bence tabii sana kalmış çok da önemli bi durum değil 1 tane
Fiyatı artmış başka monitörde yok pek uğraşmak gelmiyor içimden

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan, ileride daha iyileri de nasip olsun inşallah. mutlu oldum sabah sabah paylaşımını görünce
Allah razı olsun reisim çok sağol güzel dileklerin için seninde hakkında hayırlısı olur umarım

Hepsiburada

Fiyatı artmış başka monitörde yok pek uğraşmak gelmiyor içimden

Allah razı olsun reisim çok sağol güzel dileklerin için seninde hakkında hayırlısı olur umarım
Rahatsız etmiyorsa kullan şahsi fikrim değiştiririm ben.

o sisteme 12400f lazım onun dışında güzel fiyata toplamışsın

Bu yaşta gençlere :D yol tarif etmekte zorlanıyorum sen çok güzel bir sistem toplamışsın umarım güzel günlerde kullanırsın.

Biraz bilgin varsa 3200e çekersin onu.
Hiç bilmiyorum nasıl yapacağımı

Bu yaşta gençlere :D yol tarif etmekte zorlanıyorum sen çok güzel bir sistem toplamışsın umarım güzel günlerde kullanırsın.
Maalesef abi bizim nesil hazırı çok seviyor parayı kolay harcıyorlar ben 40 kere araştırıyorum bir malzeme almadan önce para zayi olmasın daha iyisini alabilir miyiz diye.
Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun , senin yaşından biraz daha fazladır bu işlerin içindeyim :) . Ölü piksel konusunda genelde Vatan hariç çoğu yer 3 tane falan olmadığı sürece iade almaz pek.

Bnde de bir mönitör de sol üst panele neredeyse birleşik yerde 1 adet vardı zaten dibine kadar 5 cm den baktığımda ancak beyaz ekranda gözüküyordu. Oyun ve internet ekranında hiç belli olmuyordu. Oturdumuz yerden kimse fark etmiyordu bile :) Ben 3 yıl satana kadar o şekil kullandım artma falan olmadı.

Hayırlı olsun , senin yaşından biraz daha fazladır bu işlerin içindeyim :) . Ölü piksel konusunda genelde Vatan hariç çoğu yer 3 tane falan olmadığı sürece iade almaz pek.

Bnde de bir mönitör de sol üst panele neredeyse birleşik yerde 1 adet vardı zaten dibine kadar 5 cm den baktığımda ancak beyaz ekranda gözüküyordu. Oyun ve internet ekranında hiç belli olmuyordu. Oturdumuz yerden kimse fark etmiyordu bile :) Ben 3 yıl satana kadar o şekil kullandım artma falan olmadı.
Ölü pikseli bende fazla sorun etmedim hocam mühim bişi değilmiş.
Teşekkür ederim

Ah keşke bana da almıyom falan deseler de bi kavga etsem vatanda nasıl ıkındırıyom onları. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,346
Üyeler
199,344
Son üye
ayakyalayanşeytan

Geri