Ben itemsatis-gamesatis sitelerinden satışı çok olan satıcılardan hesap almıştım hiç sıkıntı yaşamadımMerhaba, internetten bir oyun ile ilgili hesap satın alacağım çok uygun ve güzel buldum bu site güvenilir mi? İtemHesap | İtem, Hesap ve Epin Satış Sitesi Yani olur da arkadaş hesabı vermezse para iadesi yapar mı site?
internette hakkında iyi şeyler yazmamışlar ama satıcıdan satıcıya değişir tabi istersen sende araştır biraz ona göre karar verMerhaba, internetten bir oyun ile ilgili hesap satın alacağım çok uygun ve güzel buldum bu site güvenilir mi? İtemHesap | İtem, Hesap ve Epin Satış Sitesi Yani olur da arkadaş hesabı vermezse para iadesi yapar mı site?
itemsatis veya gamesatis daha guvenilirMerhaba, internetten bir oyun ile ilgili hesap satın alacağım çok uygun ve güzel buldum bu site güvenilir mi? İtemHesap | İtem, Hesap ve Epin Satış Sitesi Yani olur da arkadaş hesabı vermezse para iadesi yapar mı site?
Şöyle 2013 ten falan konu bulsaydın da maziye dalsaydık reis yeni konu bu dahaHesapcomtr ve gamesatis önerim
Bu arkadaşın yaptığı bu tamamen eski konuları hortlatıyor tamamen başka bir şey değil.Şöyle 2013 ten falan konu bulsaydın da maziye dalsaydık reis yeni konu bu daha