Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) - incehesap.com
Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
kasa çiçek abbası anımsatıyor bana![]()
Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) - incehesap.com
Lian Li Lancool 217 INF Siyah E-ATX Mid-Tower Kasa (G99.LAN217INFX.00) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Canım çekti vallahi.bu kasa bu arada en güzel tasarımlardan biri, öbür konularda çirkin dedilerdi böyle bi kasa için büyük ayıp
bugün internette şöyle bi foto gördüm;
Alıntıyı görüntüle
keşke bundanım olsa dedirtti
Eski tip hoparlör gibi bu nebu kasa bu arada en güzel tasarımlardan biri, öbür konularda çirkin dedilerdi böyle bi kasa için büyük ayıp
bugün internette şöyle bi foto gördüm;
Alıntıyı görüntüle
keşke bundanım olsa dedirtti
Zevk meselesi bende çok beğendim ve aldım 1 taneEski tip hoparlör gibi bu ne![]()
Onun da beyazını sokuyorlardı bir ara. Siyah hiç girmedi indirimeher hafta inf görmekten bıktım düz 217yi indirime sokun artık be
Sisteminiz nasıl bilmiyorum ama 750watt için o fiyat fazla gibi geldi hocam, lian li takıntınız yoksa altetnatif markalarda 1000watt bulunabilir o bütçelere ve ömürlük olur.https://www.incehesap.com/lian-li-s...ower-supply-g9p-sp0750g-b000-eu-fiyati-85443/ şu ikisi ile birlikte alınır mı ya acaba ?