10 Bin TL'ye 2 Tb SSD Önerisi

o farklı model olabilir mi? birine nasıl dramsiz gelmiş
Ben araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

caner uncu ssd database'de dramli diye işaretlemiş ama detayı yok başka (yes yazan yer dram n/a yazan yer hmb):(
Bu listeye simdi baktim ama no information yaziyor DRAM yerinde. Guncellenmis galiba.

Ben araştırırken şuna denk geldim. Burada 1 TB almış ama DRAM yazmıyor kutuda, normalde yazıyormus herhalde. Emin olamadim. Sitede de var yaziyor ama 2 TB modelinde var galiba. Cok karisik.

bencede öyledir 1 tb de yoktur 2 tb de vardır hatta attığım ekran görüntüsüne bi bak

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-07-17 111143.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-17 111143.webp
    3.9 KB · Hit: 9

attığım 2. el ilanlardan yaşadığın şehirde falan satan varsa elden alabilirsin. sağlık durumunu kontrol et tabi almayı düşünüyorsan. gen3 dandik ssd'lerin bile 11-12 bin tl olduğu piyasada 2. el %95-100 sağlıktaki sağlam ssd'ler 9-10 bin tl. ben alırdım muhtemelen. ama dram o kadar da önemli değil işletim sistemi için bile. hmb yeterli bir teknoloji.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu listeye simdi baktim ama no information yaziyor DRAM yerinde. Guncellenmis galiba.
Hocam ben 2 tb versiyonunu aldım dram çipi bulunuyor, kutusunun üzerinde belirtilmiş, yeni kullanmaya başladım şimdilik gayet iyi gözüküyor.
Ekstra olarak kendi sitesinde dram var olarak gözüküyor buradan kontrol edebilirsiniz https://www.twinmos.com/wp-content/uploads/2025/11/TwinMOS-Xteme-NVMe-2-TB-PS5-Rev1.4.pdf

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,643
Üyeler
199,406
Son üye
Asellll01

Geri