mehmetcan12655
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Proje olarak böyle istediginiz oyunlara türkce yama yapacam fakat sizlere sormak istediğim soru şudur kücük destekler olurmuydunuz bana 3 dolar gibi mesala
canın sağolsun kanka ne diyimolmam ben hakkını helal et korsan bulurdum yamanı bir şekil de
kanka bunu forum yerine sosyal medya da yaparsan daha iyi. Bende benzer iş yapıyorum tiktok reels vs yapıştır shopier ufak bir bütçe ayır reklam bas belki ilgilenen çıkar yoksa kaparsın zaten kaybedeceğin bir şey olmaz. Zaten yapay zeka ile görselinden tut reels cart curt her şeyi halledersinEğer ilgilenen birileri varsa dosyayı direk salacam buraya ama yok destek olunmaz denilirsek ilk ve son projem olarak ücretsiz verecem herkese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
canın sağolsun kanka ne diyim
inan onu yapacak zamanım yok kanka günde 16 saat çalışıyoruımkanka bunu forum yerine sosyal medya da yaparsan daha iyi. Bende benzer iş yapıyorum tiktok reels vs yapıştır shopier ufak bir bütçe ayır reklam bas belki ilgilenen çıkar yoksa kaparsın zaten kaybedeceğin bir şey olmaz. Zaten yapay zeka ile görselinden tut reels cart curt her şeyi halledersin
kanka haklısın. boş beleş bir arkadaşın varsa ver ilgilensin %50 %50 çalışıninan onu yapacak zamanım yok kanka günde 16 saat çalışıyoruım