Kankalar Nba2k26 İçin Türkçe Yama Ürettim

Reaksiyon skoru
1
Proje olarak böyle istediginiz oyunlara türkce yama yapacam fakat sizlere sormak istediğim soru şudur kücük destekler olurmuydunuz bana 3 dolar gibi mesala

olmam ben hakkını helal et korsan bulurdum yamanı bir şekil de

Eğer ilgilenen birileri varsa dosyayı direk salacam buraya ama yok destek olunmaz denilirsek ilk ve son projem olarak ücretsiz verecem herkese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

olmam ben hakkını helal et korsan bulurdum yamanı bir şekil de
canın sağolsun kanka ne diyim

Eğer ilgilenen birileri varsa dosyayı direk salacam buraya ama yok destek olunmaz denilirsek ilk ve son projem olarak ücretsiz verecem herkese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

canın sağolsun kanka ne diyim
kanka bunu forum yerine sosyal medya da yaparsan daha iyi. Bende benzer iş yapıyorum tiktok reels vs yapıştır shopier ufak bir bütçe ayır reklam bas belki ilgilenen çıkar yoksa kaparsın zaten kaybedeceğin bir şey olmaz. Zaten yapay zeka ile görselinden tut reels cart curt her şeyi halledersin

kanka bunu forum yerine sosyal medya da yaparsan daha iyi. Bende benzer iş yapıyorum tiktok reels vs yapıştır shopier ufak bir bütçe ayır reklam bas belki ilgilenen çıkar yoksa kaparsın zaten kaybedeceğin bir şey olmaz. Zaten yapay zeka ile görselinden tut reels cart curt her şeyi halledersin
inan onu yapacak zamanım yok kanka günde 16 saat çalışıyoruım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,166
Üyeler
199,306
Son üye
cesuryldrm

Geri