H₂SO₄
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
Ne yapman gerektiğinden emin değilim ama ne için kullanacağını çok merak ettim.Bunlar da test edeceğim psu lar
Bunları ne yapacaksınız ki? Hepsi muhtemelen artık çöpe atılacak tipten güç kaynaklarıdır. Elektronik atık statüsünde yani. Ayrıca o test cihazı sadece voltajın gelip gelmediğine bakar, test etmez. Test için yüke bindirip voltajların çöküp çökmediğine bakmanız lazım.
Elimde 4 tane anakart var çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum. Onları elimdeki sağlam psu ile test edecem. Eger çalışıyor ise anakartlar psu lari onlara takacam. Ekran kartı takmayacam zaten igpu yeterNe yapman gerektiğinden emin değilim ama ne için kullanacağını çok merak ettim.
İçlerini açmışken patlak kapasitör olup olmadığına bakılması lazım yoksa hem voltaj çöker hem de sisteme zamanla sessizce zarar verir. Heleki şu Superpower yazanın en az 20 yılı var.Elimde 4 tane anakart var çalışıp çalışmadıklarını bilmiyorum. Onları elimdeki sağlam psu ile test edecem. Eger çalışıyor ise anakartlar psu lari onlara takacam. Ekran kartı takmayacam zaten igpu yeter
Eski internet kafe zamanından kalma 5-6 yıldır elektrik almadı açmak ne kadar güvenli? Hava makinesi ile tozlarını temizlemeyi hedefliyorumİçlerini açmışken patlak kapasitör olup olmadığına bakılması lazım yoksa hem voltaj çöker hem de sisteme zamanla sessizce zarar verir. Heleki şu Superpower yazanın en az 20 yılı var.
Abi sen mühendismisin? Psular ile ilgili çok sey biliyorsunda ondan sordumİçlerini açmışken patlak kapasitör olup olmadığına bakılması lazım yoksa hem voltaj çöker hem de sisteme zamanla sessizce zarar verir. Heleki şu Superpower yazanın en az 20 yılı var.
PWM katına deymediğiniz sürece çarpılma ihitmalin çok az. Ki zaten sadece hava tutacaksın.Eski internet kafe zamanından kalma 5-6 yıldır elektrik almadı açmak ne kadar güvenli? Hava makinesi ile tozlarını temizlemeyi hedefliyorum
Bulk kapasitörler patlayıp kısa devreye düştüyse ihtimali var.Temizledikten sonra prize takınca şalter arttırma ihtimali % kaç sizce?
En son elektrik aldığından beri 5-6 yıl geçti hala çarpma ihtimali varmı?PWM katına deymediğiniz sürece çarpılma ihitmalin çok az. Ki zaten sadece hava tutacaksın.
Bulk kapasitörler patlayıp kısa devreye düştüyse ihtimali var.