EmilBreivik
80+
- Reaksiyon skoru
- 148
Her indirim konusunun altında bu tipleri görmek cidden insanı yoruyor.
tamam öyle diyelim, en müslümanınız bile 18 serisi çıkınca gidip 18 pro max alıcak 2k dolara.Almayın kardeşim boykot edin İsrail malı bu. Azcık düşünceli olun. Müslüman olmasanız bile almamalısınız ya az ahlaklı olan adam almaz şunların malını. Elin gavuru bile boykot ediyor. Siz de edin.
Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160TL üstüne 300TL'YE 100TL kupon verdi 16 adet 540tl'ye aldım
Alıntıyı görüntüle
Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleriamzn.eu
50-60 TL civarında marketlerde. Hangi bakkalmış onlarBir indirim yok ki tanesi 33 küsür liraya denk geliyor
Bakkalda falan 25-30TL mi neydi niye bakkaldan vs. Almak yerine kargoyla uğraşsın insanlar ?
Kola aldığında bu adamlar para kazanmayacak mı sanıyorsun. Kola israilden mi geliyor buraya? bu ülkede üretiliyor anlaşmalar yapılmış.
Ülkemiz ithalat ihracat yapıyor israille sen niye ülkende üretilen şeyi almayacaksın?
o zaman bilgisayar kullanma satın alma yine onlar para kazanıyor çünkü
internet kullanma telefonunun çöpe at çünkü destek oluyorsun domainler vs her şey git ormanda yaşa
İstanbulun avrupa yakasındaysan veya yaşadığın ilin kalabalık merkezi yerlerindeysen normal 50-60 ama bizim burda bakkala vs. Gittiğimde en son 30 du galiba almadım ama malum dolapta diğer içeceklerin yanında olunca görüyoz fiyatını her neyse en fazla 40 tır burda 60 çok hocam haberiniz oslu50-60 TL civarında marketlerde. Hangi bakkalmış onlar
olayın Müslümanlık olduğunu falan sanıyor.dŞu konuşmalara bak iq seviyesi arapça yazı görünce amin diyenden farksız, siz bu ülkede herkesi müslüman mı sanıyorsunuz? Bu tip muhabbetler ile müslüman olmayana ragebait, olanı da şüpheye düşürmekten farksız hareket ediyosunuz, 18 yaşından büyükse şu sohbeti yapanlar vah ülkenin haline.
yaşa yaSen bu beyinle çok yaşamazsın kardeşim gidip sosyal medyadakileri dinleyip “işte arkadaşlar bunlar zaten ülkeye girerken paraları ödeniyor” diyen zihniyet ile kendini zeki sananları dinlemeyi azalt bence
Çünkü olay israil para kazanmasın değil çünkü adamlar zaten her türlü bir yerden kazanıyor burdaki asıl amaç vicdan yani olay islam vs. Değil yani sırf ateist’siniz diye islam düşmanı olmak zorunda değilsiniz ateist lik tanrıya inanamamak demek vicdansız bir (hayal gücüne bırakıyorum bu kısmı) olmak değil
Bak farkındaysan globalde Müslüman,hristiyan,ateist vs. Gark etmeksizin “vicdanı olan,aklı başında olan” insanlar almıyor işte müslümanları katlediyorlar alalım bir tane daha içelim dmeiyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz)
Orda çocuklar bebekler ölüyor rusya ukranya savaşı değil bu öyle olsa tamam derdim senin tercihin ama durum öyle değil insanlık dışı
Ya israilin nefret ettiği bir ülkede vatanda yaşıyorsun atamız yahudilere toprak vermedi çünkü ne olduklarını ve amaçlarını biliyordu ama sen sanki israil senden nefret etmiyprmuş gibi bir tutum sergiliyorsun
Ya sadece bir düşün yarın öbür gün savaş olsa sence o firmalar bizimi tutacak israili mi bi düşün senin vatanın topraklarına atılacak bombanın askerine sıkılacak kurşunun o şuan desteklediğin markalar tarafından finanse edileceğini bilerek bunu yapmak seni rahatsız etmiyorsa ben daha bir şey demiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstanbulun avrupa yakasındaysan veya yaşadığın ilin kalabalık merkezi yerlerindeysen normal 50-60 ama bizim burda bakkala vs. Gittiğimde en son 30 du galiba almadım ama malum dolapta diğer içeceklerin yanında olunca görüyoz fiyatını her neyse en fazla 40 tır burda 60 çok hocam haberiniz oslu
Şu da baydı artık, o zaman devletimiz bütün bu markaların ülkeye girişini kesip ekonomik buhrana soksun ülkeyi. İran gibi toparlanamayalım sonra.o firmalar bizimi tutacak israili mi bi düşün
Çok lezzetli yanına da bir de yoğurtlu lays aç on numaraAlmayın kardeşim boykot edin İsrail malı bu. Azcık düşünceli olun. Müslüman olmasanız bile almamalısınız ya az ahlaklı olan adam almaz şunların malını. Elin gavuru bile boykot ediyor. Siz de edin.
adam size mi soracak la ne paylaşacagını 2 kişi boykot boykot diye cıkını cıkartmıssınız konununSen de paylasma o zaman İsrail sana para mı veriyo?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanki kârına ortaksın
Herkesi Müslüman saymak ile alakası ne konuşulanların?Şu konuşmalara bak iq seviyesi arapça yazı görünce amin diyenden farksız, siz bu ülkede herkesi müslüman mı sanıyorsunuz? Bu tip muhabbetler ile müslüman olmayana ragebait, olanı da şüpheye düşürmekten farksız hareket ediyosunuz, 18 yaşından büyükse şu sohbeti yapanlar vah ülkenin haline.
ben aldım 2 saat içerisinde kargoya verildisıcakta rezil kepaze olur gelene kadar