Yardım Havit Gamenote H2015 Pro Alınır mı?

Aynı durum yaşanmaz, kullandıkları HyperX veya stüdyo kulaklıklarında olan yaygın tasarım. Fuxi serisine göre daha dayanıklı.

ATK uygulamasını yükleyip kullanmayı da unutmayın.

Aynı durum yaşanmaz, kullandıkları HyperX veya stüdyo kulaklıklarında olan yaygın tasarım. Fuxi serisine göre daha dayanıklı.

ATK uygulamasını yükleyip kullanmayı da unutmayın.

Aula G7 Pro mu H2015 Pro mu

Aula G7 Pro mu H2015 Pro mu
H2015 PRO'nun tasarımı daha güvenilir. Ses tarafında da ATK N9 PRO ile aynı ürün. EQ ayarı yapınca bayağı iyi oluyor. Aula'nın fason üretim o ürününü daha ucuza satan markalar var. Havit daha önde bence.

H2015 PRO'nun tasarımı daha güvenilir. Ses tarafında da ATK N9 PRO ile aynı ürün. EQ ayarı yapınca bayağı iyi oluyor. Aula'nın fason üretim o ürününü daha ucuza satan markalar var. Havit daha önde bence.
Hangisi kurulumda, driverda, ses ayarlarında falan daha az iş çıkartır peki

Hangisi kurulumda, driverda, ses ayarlarında falan daha az iş çıkartır peki
Aula konusunda fikrim yok. H2015 PRO'nun kendine ait bir uygulaması var ama kötü, yüklemenizi önermem. ATK uygulamasını yükleyip, tek tıkla EQ ayarı seçebilirsiniz uğraştırmıyor.

Aula konusunda fikrim yok. H2015 PRO'nun kendine ait bir uygulaması var ama kötü, yüklemenizi önermem. ATK uygulamasını yükleyip, tek tıkla EQ ayarı seçebilirsiniz uğraştırmıyor.
atk mi dolby mi hazırda dolby var zaten atk yüklemeye gerek var mı

atk mi dolby mi hazırda dolby var zaten atk yüklemeye gerek var mı
Dolby de olur, ama ATK uygulamasını yükleyip hazır EQ ve hesaba girip insanların EQ ayarlarını da denemenizi öneririm. Beğenmezseniz kaldırabilirsiniz, böyle sürücü gibi bir şey değil. Ayar değiştirmeye yarıyor sadece. Masaüstü uygulamasında sadece kulaklığı görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,233
Üyeler
199,318
Son üye
tucosalamanca

Geri