Ryzen 5 7600 Soğumuyor

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-18 at 20.39.10.webp
    WhatsApp Image 2026-07-18 at 20.39.10.webp
    145.3 KB · Hit: 17
Eğer sen kapağı açınca soguyorsa bence kada içinde hava akışında sorun var diye düşünüyorum .Kasa fanlarının akış yönleri nasıl?

önde 2 fan var bu bile çok etkili
Hocam aslında 6 senelik olunca acaba yeni fan alıp eklesem mi diye düşündüm ama düzgün 3-4 fan alsam nerdeyse 2000 para ediyor. O yüzden yeni kasa daha mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Eğer sen kapağı açınca soguyorsa bence kada içinde hava akışında sorun var diye düşünüyorum .Kasa fanlarının akış yönleri nasıl?
Hocam ilk mesajda fotolar var, yani sanırım ön iki dışarıdan çekiyor, arkadaki egzoz da içerden dışarı çekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MSI Mag Forge 150A B65 Vatan'da 3800 falan, 6 fanlı. Onu düşünüyorum, var mı öneriniz?

Hocam ilk mesajda fotolar var, yani sanırım ön iki dışarıdan çekiyor, arkadaki egzoz da içerden dışarı çekiyor.

MSI Mag Forge 150A B65 Vatan'da 3800 falan, 6 fanlı. Onu düşünüyorum, var mı öneriniz?
o modeli bilmiyorum

Fanları tersde takmamışsın arka fanada bak aynı değilmi diye
O da böyle hocam, öğlen taktım. Soğutucunun macunu kötüdür belki diye 500 liraya gidip arctic mx 7 aldım da nafile yani.

Bunu buldum hocam kasa çok geniş tavandan 3 fan destekliyormuş içindeki psu yu kendim kullanıyorum memnunum hiçbir sorun yaşatmadı

Ondeki fanlari demir izgara kapatiyor bu da hava akisini bozuyor bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,342
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri