- Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi de doğru hocam.Segotep fz6 pro nun fan yönlerine dikkat etmek gerekiyor diye okumuştum.Bir kontrol et istersen
ikisi de doğru hocam.Segotep fz6 pro nun fan yönlerine dikkat etmek gerekiyor diye okumuştum.Bir kontrol et istersen
önde 2 fan var bu bile çok etkilihocam yan kapak açmayla 12-13 derece düşmesi biraz garip açıkçası.
İkisi de bu şekilde.PC kapalıyken soğutuxunun fanlarını fotoğrafını çekermisin 2 tarafınında
Hocam aslında 6 senelik olunca acaba yeni fan alıp eklesem mi diye düşündüm ama düzgün 3-4 fan alsam nerdeyse 2000 para ediyor. O yüzden yeni kasa daha mantıklı.önde 2 fan var bu bile çok etkili
yeni kasa alHocam aslında 6 senelik olunca acaba yeni fan alıp eklesem mi diye düşündüm ama düzgün 3-4 fan alsam nerdeyse 2000 para ediyor. O yüzden yeni kasa daha mantıklı.
Hocam ilk mesajda fotolar var, yani sanırım ön iki dışarıdan çekiyor, arkadaki egzoz da içerden dışarı çekiyor.Eğer sen kapağı açınca soguyorsa bence kada içinde hava akışında sorun var diye düşünüyorum .Kasa fanlarının akış yönleri nasıl?
MSI Mag Forge 150A B65 Vatan'da 3800 falan, 6 fanlı. Onu düşünüyorum, var mı öneriniz?yeni kasa al
o modeli bilmiyorumHocam ilk mesajda fotolar var, yani sanırım ön iki dışarıdan çekiyor, arkadaki egzoz da içerden dışarı çekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MSI Mag Forge 150A B65 Vatan'da 3800 falan, 6 fanlı. Onu düşünüyorum, var mı öneriniz?
Var mı hocam öneriniz? 4-4.5 bandında 650 psu olan.o modeli bilmiyorum
Fanları tersde takmamışsın arka fanada bak aynı değilmi diyeİkisi de bu şekilde.
O da böyle hocam, öğlen taktım. Soğutucunun macunu kötüdür belki diye 500 liraya gidip arctic mx 7 aldım da nafile yani.Fanları tersde takmamışsın arka fanada bak aynı değilmi diye
Bunu buldum hocam kasa çok geniş tavandan 3 fan destekliyormuş içindeki psu yu kendim kullanıyorum memnunum hiçbir sorun yaşatmadıHocam ilk mesajda fotolar var, yani sanırım ön iki dışarıdan çekiyor, arkadaki egzoz da içerden dışarı çekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MSI Mag Forge 150A B65 Vatan'da 3800 falan, 6 fanlı. Onu düşünüyorum, var mı öneriniz?