Bilgisayar Kasası Seçimi - Raijintek & Asus

bakidoruk

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar.
Mâlum ekonomiden dolayı, bilgisayarımı yekpare yenileyemiyorum. Yakın zamanda RX9070 XT ekran kartı almak niyetindeyim, tabi 12 yıldır kullandığım Corsair 400R kasama bu kart sığmıyor. Ya kasanın HDD bölümünü flex ile keseceğim yada 2. el olarak satıp güncel bir kasa alacağım. Işıklı techizatları sevmiyorum, zaten kasam masanın üstünde değil hep aşağıda yanda durur. Biraz araştırdım ve iki kasa modeli çok hoşuma gitti. Sizce bu kasalardan hangisini almak daha mantıklı olur? 2 numaranın yan paneli cam olduğu için buna biraz soğuk bakıyorum, sâde düz kasaları seviyorum.
Ek talep: Bu kasalar için fan almam gerekecek sanırım, yine 12 yıldır kullandığım Akasa Viper 140mm fanlarımı emekli edeceğim. Thermalrigt kasa fanları memnun eder mi? İşlemcimi soğutmak için Thermalright Burst Assassin 120 Se TL-C12C kullanıyorum baya memnunum.

Anakart: MSI X 570 A Pro AM4
İşlemci: Ryzen 7 5700 X
Ekran kartı: MSI RX 6700 XT Mech
Depo: 2 adet Kioxia Nvme SSD. HDD ve SATA SSD kullanmıyorum.
PSU: MSI A 1000 GL

1) ASUS ProArt PA401 Metal Panel Siyah USB 3.2 Mid Tower ATX Gaming Kasa - 5.930 TL gaming.gen.tr
2) Raijintek AGOS MAX BLACK MS4 4xARGB Fanlı Type-C E-ATX Bilgisayar Kasası - 5.200 TL teknobiyotik.com

Ben tercihen proart olan modeli tercih ederdim malzeme kalitesi olarak çok iyi fiziksel olarak inceleme fırsatım oldu gayet kibar sizin isteklerinize uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,380
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri