Çözüldü✓ RX 7600 Sizce Alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Öncelikle merhabalar. 2. El bir sistem alacağım ve sistemde rx 7600 8 gb ekran kartı bulunuyor. Farklı forumlarda araştırdım ve insanların wattman hatası aldıklarını ve oyun vs oynarken aniden siyah ekran geldiğini, 15 20 saniye sonra ekran geri geldiğinde ise çoktan masaüstüne atmış olduğunu okudum. Alacağım sistemin temizliğinden eminim fakat içindeki parça hakkında bu tarz yorumlar olunca tereddüte düşmedim değil. Bu sorunların belirtildiği konuların yorumlarına baktığımda ise driver sorunu olduğunu / psu nun kötülüğünden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Ben de yıllar süren bilgisayar hayalimi gerçekleştirdikten sonra bu tarz sorunlar yaşamak istemediğim için kendi şahsım adına en çok güvendiğim yere danışmaya geldim. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

RX 7600 sahibiydim. Geçen hafta sattım. Daha 1 yıl garantisi vardır. Gigabayt modeli idi. Hiç bir sorun yaşamadım. Oyunlarda gayet stabil di.

Araştırmalarınız doğrudur hocam aynen dediğiniz gibi. Mümkünse Nvidia bakın, çok mecbur kalmadıkça amd'ye bulaşmanızı önermem

Araştırmalarınız doğrudur hocam aynen dediğiniz gibi. Mümkünse Nvidia bakın, çok mecbur kalmadıkça amd'ye bulaşmanızı önermem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O sistem satılmış zaten hocam bu sabah aradığımda öğrendim ben de biraz daha araştırdım msi ventus 2x geforce rtx 3060 12 gb lı bir sistem buldum fakat bu kez önden satıcıyla konuşup anlaştım satılmasın diye haftaya en geç çarşamba günü alacağım inşallah

bende var asus dual evo modeli 0 sıkıntı

Öncelikle merhabalar. 2. El bir sistem alacağım ve sistemde rx 7600 8 gb ekran kartı bulunuyor. Farklı forumlarda araştırdım ve insanların wattman hatası aldıklarını ve oyun vs oynarken aniden siyah ekran geldiğini, 15 20 saniye sonra ekran geri geldiğinde ise çoktan masaüstüne atmış olduğunu okudum. Alacağım sistemin temizliğinden eminim fakat içindeki parça hakkında bu tarz yorumlar olunca tereddüte düşmedim değil. Bu sorunların belirtildiği konuların yorumlarına baktığımda ise driver sorunu olduğunu / psu nun kötülüğünden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Ben de yıllar süren bilgisayar hayalimi gerçekleştirdikten sonra bu tarz sorunlar yaşamak istemediğim için kendi şahsım adına en çok güvendiğim yere danışmaya geldim. Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
ben olsam rx 9000 serisinden seçerim. stabilite konusunda, performans konusunda önceki nesillere göre çok merhale kaydedilmiş durumda

Ayda yılda bir denk gelebileceğin bir şey. O her kartta olabilir. Eski serileri gibi değil. Stabilitesi iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,748
Üyeler
199,427
Son üye
subeam7

Geri