Asus tüfBeyler sa, 5060 li laptop bakıyorum ama 8gb VRAM var sizce bir sıkıntı yaşar mıyım, Asus tüf gamıng a16 FA608UM modeli iyi geliyor gözüme indirim bekliyorum
Güzele benziyor tüf fiyat olarak düşmez ise dönebilirim buna incelerine bakarım,Asus tüf
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tuf iyidir ama https://www.hepsiburada.com/erazer-deputy-15-p1-md62761-intel-core-7-250h-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060-156-144hz-ips-fhd-w11h-oyuncu-laptop-p-HBCV0000C6X1CI?ftid=ni9iu8jcd4thboax&magaza=GarajOnline&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:affiliate&utm_medium=influencer&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate bu da var
Tüf, volkanik patlamalar sırasında püsküren küllerin, lavların ve tozların üst üste yığılarak veya su altında çökelerek oluşturduğu hafif, gözenekli ve genellikle yumuşak yapıdaki volkanik bir kayaçtır.Güzele benziyor tüf fiyat olarak düşmez ise dönebilirim buna incelerine bakarım,
.d tuf yaziyom tüf yapıyor klavyeTüf, volkanik patlamalar sırasında püsküren küllerin, lavların ve tozların üst üste yığılarak veya su altında çökelerek oluşturduğu hafif, gözenekli ve genellikle yumuşak yapıdaki volkanik bir kayaçtır.
Asus Tuf bir laptop modelidir
tamamTüf, volkanik patlamalar sırasında püsküren küllerin, lavların ve tozların üst üste yığılarak veya su altında çökelerek oluşturduğu hafif, gözenekli ve genellikle yumuşak yapıdaki volkanik bir kayaçtır.
Asus Tuf bir laptop modelidir
Hocam masa üstü düşünürseniz 62kya 5070 vatBeyler sa, 5060 li laptop bakıyorum ama 8gb VRAM var sizce bir sıkıntı yaşar mıyım, Asus tüf gamıng a16 FA608UM modeli iyi geliyor gözüme indirim bekliyorum
Hocam masaüstü düşünmüyorum mobillik önemliHocam masa üstü düşünürseniz 62kya 5070 vat