İlker Baki
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 1500
Beyaz renkte max 1500 tl lik kulaklık lazım önerilerinizi bekliyorum
www.n11.com
Önerilerin için teşekkürler hocan fakat şu modeli almayı düşünüyorum insanların deneyimlerini öğrenmek için yorumlara baktım herkes sesinin çok yükseklere çıkabildiğini ve oyunda en hassas sesi bile verip ses kasmaya dehşet yararı olduğunu söylüyorlar sanırım bu ürünü alacağımBayağı bir baktım, genelde Rampage ürünleri var. Bu bütçede veya biraz daha üstündeki kablosuz ürünlerin omurgaları bayağı kötü. Hatta şöyle diyeyim 6-7 tane model varsa, hepsi 2 tane modeli kopyalamış. İki model de kırılmaya çok müsait.
Kulak pedlerinden dolayı şu ürünü öneriyorum. Genelde Rampage, Gamepower, Havit'in bu bütçedeki ses kartlı (7.1 ve USB giriş) kulaklıklarında CMedia108 oluyor. Bu bütçelerde oyun ve genel kullanım için yeterli.
Ek olarak şöyle bir ürün var. Bu da yeni bir fason üretim büyük ihtimalle, tasarımı daha konforlu açıkçası. Ben risk alıp bunu alırdım. Yani Rampage'i de bunu da Çinliler üretiyor sonuçta. Kendi sitesinde daha ucuz gözükse de, N11 kuponları ile ₺1300 falan denk gelebilir.
GameEagle Oyuncu Aksesuarları
www.gameagle.com.tr
Gameagle Auralis 7.1 Rgb Kablolu Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Beyaz Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Gameagle Auralis 7.1 Rgb Kablolu Mikrofonlu Profesyonel Oyuncu Kulaklığı Beyaz Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha rahat bir ürün olsun ve beyazdan vazgeçtim dersen bu bütçenin en iyi ürünü H2002P.
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Havit sürücüsü:
Common driver for 108B Gaming Headsets.zip
drive.google.com
Bütçe artırabilirseniz hem kumaş ped hem kablosuz hem omurgası kaliteli ve rahat H2015 PRO alınabilir.
Mikrofonu kötü ve omurgası kötü. Bu ürünlerde kırılma sorunu yaygın.Önerilerin için teşekkürler hocan fakat şu modeli almayı düşünüyorum insanların deneyimlerini öğrenmek için yorumlara baktım herkes sesinin çok yükseklere çıkabildiğini ve oyunda en hassas sesi bile verip ses kasmaya dehşet yararı olduğunu söylüyorlar sanırım bu ürünü alacağım
Kulaklıktan çok anlamam ancak alıyorsan kesinlikle ama kesinlikle kablosuz almalısın bu hissi anlatamam ancak yaşanır.Beyaz renkte max 1500 tl lik kulaklık lazım önerilerinizi bekliyorum.