Sorma gözlerimiz yandı 100 tl icin200TL pahalı diye driffle sitesinden kimse almıyor. Sabahtan beri stok var orada
aylığı 700TL olan hizmeti 18 ay alacaksınız, 200TL pahalı diye driffle sitesinden kimse almıyor sabahtan beri stok var orada. Ne kadar ölücü oldu burası böyle![]()
aga pro olunca çok bi fark oluyor mu ya geminide normali baya salaklaşıyorda 18 ay 300tlye de kaçırmak istemiyorum aslındaaylığı 700TL olan hizmeti 18 ay alacaksınız, 200TL pahalı diye driffle sitesinden kimse almıyor sabahtan beri stok var orada. Ne kadar ölücü oldu burası böyle![]()
hangi satıcı fark eder mi hocamaylığı 700TL olan hizmeti 18 ay alacaksınız, 200TL pahalı diye driffle sitesinden kimse almıyor sabahtan beri stok var orada. Ne kadar ölücü oldu burası böyle![]()
Hocam benim öğrencilik buglu aldığım 3 4 gün önce iptal oldu.Öğrencilik bugında iptal olmadı bunda da olmaz stokluysa kampanya
Aynısı muhtemelen alınırhttps://www.kinguin.net/tr/category/481104/google-gemini-top-up-ai-pro-18-months hocam bundan alınır mı ucuza gelmezse150 lira kinguinde kaldı onu da kullanmak istiyorum
Kullanım limiti çok artıyor ücretsizine göre bide haliyle daha düzgün cevaplar veriyor.aga pro olunca çok bi fark oluyor mu ya geminide normali baya salaklaşıyorda 18 ay 300tlye de kaçırmak istemiyorum aslında
Hepsi aynı kampanya çok bi fark yokhangi satıcı fark eder mi hocam
hayır direkt siparişim gerçekleşti.Kinguinden aldım bende fakat bekleyen ödeme sayfasında kaldı bakiye de çekilmemiş sende bekledin mi ?