🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Arkadaşlar benim önceden aylık olarak satın aldım hafıza vardı o iptal olmuş mudur manuel mi iptal etmem gerekiyor

driffledan alacaklar CJ05 kodunu kullanabilir %5 indirim veriyor cok degil ama citir indirim.

Driffle olanı aldım. Aktivasyon linki geldi maile. Ona tıklayıp aktive ediyorsunuz ama Jio üzerinden alınmış bir hesap gibi oluyor bir nevi. Yukarıda videosu var. Hintliler oradan alıp satıyor anlaşılan. Patlarsa ne ala, patlamazsa ucuza 5tb depolama ve gemini pro :)

öğrenci versiyonunu almıştım patlamıştı o hesap bunlarda patlar herhalde

Driffle olanı aldım. Aktivasyon linki geldi maile. Ona tıklayıp aktive ediyorsunuz ama Jio üzerinden alınmış bir hesap gibi oluyor bir nevi. Yukarıda videosu var. Hintliler oradan alıp satıyor anlaşılan. Patlarsa ne ala, patlamazsa ucuza 5tb depolama ve gemini pro :)
Hocam hesaba erişim gibi bir durum olmaz demi

ne diyorsunuz arkadaşlar alalım mı ve hangi linki kullanalım yani siteyi son olarak kayıt yapmak zorundamıyız

Bende zatsn öğrenci indirimli olan var daha 5 ayi var bunu da mı alsam farkli hesaptan

ne diyorsunuz arkadaşlar alalım mı ve hangi linki kullanalım yani siteyi son olarak kayıt yapmak zorundamıyız
vereceğin paranın boşa gitme ihtimali sorun değilse senin için driffle dan kayıt olmadan alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende zatsn öğrenci indirimli olan var daha 5 ayi var bunu da mı alsam farkli hesaptan
Ben yan hesaba ekledim oradan aile paylaşımı yapıyorum ana hesaba

vereceğin paranın boşa gitme ihtimali sorun değilse senin için driffle dan kayıt olmadan alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben yan hesaba ekledim oradan aile paylaşımı yapıyorum ana hesaba
Paylasım yapınca gemini pro da aktif oluyor mu paylasılan hesapta?

Çalıntı kartlarla ya da hesap paylaşımı satımı başka bir açıklaması yok. Patlar mı?
tabii ki patlayacak. Patlamasa da bile bile lades bu. Boş iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,380
Üyeler
199,346
Son üye
inancoo

Geri