Kablosuz Klavye Mouse Set

pinkward

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
Selamlar,

İşyerimizde kullanmak için klavye mouse set arıyoruz. Dayanıklı bir şey olsun istiyoruz dandik olmasın. Pcyi alırken ucuz bir şey hediye etmişler ironix gibi bir marka çok çektiriyor bize. Bütçe olarak ne kadar uygun olursa o kadar iyi. Max 1.2k olur.

Teşekkür ederim.

Hocam kablolarini dibinden kes kablosuz oluyor hepsi, ama nedense calismiyor🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ne komik adamsın ya Allah da seni güldürsün😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu klavye mouse'u kendimi bildim bileli eczane, hastane, noter vs. yerlerde görüyorum. Sağlamdır herhalde

Son düzenleme:
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ne komik adamsın ya Allah da seni güldürsün😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Şu klavye mouse'u kendimi bildim bileli eczane, hastane, noter vs. yerlerde görüyorum. Sağlamdır herhalde
Di mi adam baya komik :D
Fiyatı da iyiymiş aslında

Hocam bir kac gundur ugrasiyorum ama hala calistiramadim. Bir gelisme olursa burdan yazarim belki birilerine faydasi olur🤣 Allah kalbi guzel olan herkesi guldursun insallah.

Dayanıklıysa direkt çekelim
Rapoo eski ve iyi bir marka bluetoothlu olmasi avantaj dongle kaybolursa en azindan cöp olmaz bluetooth aliciyla kullanilir. Ince gorunusu guzel. Bunlarla ofiste kriket oynamayi dusunmuyorsaniz dayanikli olur diye dusunuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,645
Üyeler
199,406
Son üye
Asellll01

Geri