🔥İndirim Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran E-ATX Mid Tower Kasa - 5.708 TL (yine düştü)

55428.webp

Ekler

• 55430.webp
    55430.webp
    180.6 KB · Hit: 74
Bu fiyata manyak bir kasa çok da detaya gerek yok ekranlı kasaların fiyatını biliyoruz. Fiyatı bir tık daha düştü 30.04.2026.
Adamlar ekranlı kasaya 5 istiyor lian li de sadece ekrana 5 istiyor 🥴

Ustam alttaki fanları nereden aldınız
deepcooll 3x120 forumda indirimdeydi oradan aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ow . Fotoğraftaki beklediğimden çok çok daha iyiymis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam
teşekkürler, video olarak atamadım fotoya izin veriliyor sadece galiba, ama videolu hali daha da dehşet

Bu nasıl sizce ustam
bütünlük açısından daha iyi, kenar ledleri olduğu için daha hoş görünür kasanın içindeki fanlarla aynı , ben deepcool gibi marka uygun fiyata düştü diye onu tercih ettim, yoksa bende sizin attığınız fanları takacaktım bütünlük açısından

bütünlük açısından daha iyi, kenar ledleri olduğu için daha hoş görünür kasanın içindeki fanlarla aynı , ben deepcool gibi marka uygun fiyata düştü diye onu tercih ettim, yoksa bende sizin attığınız fanları takacaktım bütünlük açısından
Anakart ne kullanıyorsunuz hocam5-8 k arası bütçem var ve anakart çok küçük kalmasın diyorum kasada

Aynı kasaya sahibim ama lcd tarafına görsel
nerden bulacağım bunları bende yapayım şöyle
herhangi bir gif sayfasından .gif indirip ekrana uygulayabilirsiniz, sınır yok istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,679
Üyeler
199,415
Son üye
fatihhhdalll

Geri