Ganyotcu01
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Ben girmem akvaryum işlerine sonra sistemden kısıp görsele vermem gerekiyor
Ow . Fotoğraftaki beklediğimden çok çok daha iyiymis
Hayırlı olsun hocam
Adamlar ekranlı kasaya 5 istiyor lian li de sadece ekrana 5 istiyorBu fiyata manyak bir kasa çok da detaya gerek yok ekranlı kasaların fiyatını biliyoruz. Fiyatı bir tık daha düştü 30.04.2026.![]()
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
Vento VG4206FSA 9,16"LCD Ekran RGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ustam alttaki fanları nereden aldınız
deepcooll 3x120 forumda indirimdeydi oradan aldımUstam alttaki fanları nereden aldınız
teşekkürler, video olarak atamadım fotoya izin veriliyor sadece galiba, ama videolu hali daha da dehşetOw . Fotoğraftaki beklediğimden çok çok daha iyiymis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam
deepcooll 3x120
bütünlük açısından daha iyi, kenar ledleri olduğu için daha hoş görünür kasanın içindeki fanlarla aynı , ben deepcool gibi marka uygun fiyata düştü diye onu tercih ettim, yoksa bende sizin attığınız fanları takacaktım bütünlük açısındanBu nasıl sizce ustam![]()
Genel Markalar VF1202FI, 120mm, ARGB, Kasa Fanı, 3-lü Paket - Fiyatı, Yorumları
VF1202FI, 120mm, ARGB, Kasa Fanı, 3-lü Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡ty.gl
Anakart ne kullanıyorsunuz hocam5-8 k arası bütçem var ve anakart çok küçük kalmasın diyorum kasadabütünlük açısından daha iyi, kenar ledleri olduğu için daha hoş görünür kasanın içindeki fanlarla aynı , ben deepcool gibi marka uygun fiyata düştü diye onu tercih ettim, yoksa bende sizin attığınız fanları takacaktım bütünlük açısından
Aorus X870 Elite WİFİ7Anakart ne kullanıyorsunuz hocam5-8 k arası bütçem var ve anakart çok küçük kalmasın diyorum kasada
herhangi bir gif sayfasından .gif indirip ekrana uygulayabilirsiniz, sınır yok istediğiniz gibi özelleştirebilirsinizAynı kasaya sahibim ama lcd tarafına görsel
nerden bulacağım bunları bende yapayım şöyle