🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 100 TL

⚠Önemli⚠❗

Arkadaşlar kafanız mı güzel, alayım mı almayayım mı, güvenilir mi, patlar mı vs. diye soranlar ne yaşıyorsunuz?

La 300TL diyor, bırakın 18 ay’ı sadece 1 ay bile kullansanız zaten kârdasınız. ben bu konuda belki en az para harcayan kişiyim ama bana göre bile 300TL günümüzde çok para değil. Marketten 2-3 abur cubur, soğuk içecek alsanız veya dışarıdan 1 öğün yemek söyleseniz zaten bu parayı veriyorsunuz. Gözünüzü seveyim neyi düşünüyorsunuz, alın geçin.

(Hesap konusunda güvenmeyenler de o kadar düşüneceğinize gidin yan hesap açın ona bağlayın, çok zor bir şey değil)

Platiden 98.37'e geliyor.

teşekkürler 145 TL'ye pro aldım etkinleşti.Bu arada jio hindistan merkezli telekomünikasyon şirketi

150TL
https://www.kinguin.net/category/56...dvanced-18-month-subscription-activation-link

100TL
"1,95 dolara geliyor rus sitesi galiba 172 bilmemne para birimi olan yeri tıklayıp ödeme yerinde Türkiye banka kartı seçtim sanal kart ile ödeme yaptım 98,37 TL geldi mail adresini altta ödeme kısmında yazıyorsunuz bilgi."

300TL aşağıdan satıcı değişin

350TL

Satın alınca link veriyor o linke girince aktive ediyor.
Patlama riski vardır ona göre alın 18 ay kesin kullanacaksınız diye bi garanti yok yarın veya 18 ay sonra bitebilir :)
Mevcut üyeliğiniz varsa iptal edip buna geçiriyor para verdiyseniz iade eder. Ben öğrenci hesabını buna geçirdim

Farklı forumda açılmış konusu 24 saat geçmiş sayfalarca yazı olmuş buraya açan olmamış bende buraya açayım dedim. Exclusive.Gamer a teşekkürler
4 tane link atmışsın hangisi mantıklı farkları anlamadım knk ben

96 liralık olanı aldım parayı çekti ödeme reddedildi diyor. parayı çektiyse red gözüküyorsa mail atın uyarısı çıktı. attım maili bakalım.

1784461142446.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tarihi bulamadım ben de jio tarafından sağlanmıştır diyor ama bitiş tarihi yok
Hocam sanırım Hepsiburada'nın felan verdiği HBO Max gibi bir şey bu da. Hattı kullandığın her ay devam ediyor abonelik ancak hattı kullanmayı bıraktığın ay erişimin de kayboluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715
Üyeler
199,896
Son üye
Lumpus135

Geri