En Fp Gaming İçin (Max 46 K) Bunu Buldum Sizce Nasıl Alınır mı?

Peki bu loq lar uygun güzel ama watt değerleri üzmez mi tuf 140 Watt dı

Peki bu loq lar uygun güzel ama watt değerleri üzmez mi tuf 140 Watt dı
Yok hocam üzmez. Attığım TUF 115W ve 100 ile 115W arasında pek fark yok. Yanlış bilmiyorsam 5050/5060/5070'lerde max 115W kullanılıyor ve 100W'a kadar sorun çıkmaz.

Yok hocam attığım TUF 115W ve 100 ile 115W arasında pek fark yok. Yanlış bilmiyorsam 5050/5060/5070'lerde max 115W kullanılıyor ve 100W'a kadar sorun çıkmaz.
Al geç dediğin ya da ben olsam bunu alırdım arasında dediğin varmı gerçekten anlamıyorum hakkınızı helal edin uğraştırıyorum sizi de

Al geç dediğin ya da ben olsam bunu alırdım arasında dediğin varmı gerçekten anlamıyorum hakkınızı helal edin uğraştırıyorum sizi de
Sıfır almadan 2. el bak fiyat aralığını 40-50 yap sıfırdan daha iyi donanımlı bulursun

Laptopu ne amaçla alıyorsunuz hocam? FPS için mi yoksa günlük kullanmak için mi? Günlük ve AAA oyunlar için almak istiyorsanız attığım Ryzen 7 250'li LOQ işinizi görür alıp geçin. FPS oyunları da oynayacağım derseniz i5 13450HX olanlardan birini almanız daha iyi olur. Böyle bir durumda ben olsam 5060 LOQ alıp sonradan 12 GB RAM eklerdim. 12 GB RAM 5K'ya alabilirsiniz.

Laptopu ne amaçla alıyorsunuz hocam? FPS için mi yoksa günlük kullanmak için mi? Günlük ve AAA oyunlar için almak istiyorsanız attığım Ryzen 7 250'li LOQ işinizi görür alıp geçin. FPS oyunları da oynayacağım derseniz i5 13450HX olanlardan birini almanız daha iyi olur. Böyle bir durumda ben olsam 5060 LOQ alıp sonradan 12 GB RAM eklerdim. 12 GB RAM 5K'ya alabilirsiniz.
Hem iş için lazım hem de oyun oynamak için Cs valo gta tarzı

Hem iş için lazım hem de oyun oynamak için Cs valo gta tarzı
R7 250 FPS oyunlarında i5 13450HX kadar iyi performans vermez ama uzun şarj ömrü var ve daha az ısınır. Bu 2 cihazdan birini alıp geçin derim. Dediğim gibi 5060 olana sonradan 12 GB RAM eklersiniz.
Taksitsiz alacaksanız ben olsam bunu da alabilirdim. Kasa ve ekran kalitesi olarak LOQ'lardan daha iyi.

R7 250 FPS oyunlarında i5 13450HX kadar iyi performans vermez ama uzun şarj ömrü var ve daha az ısınır. Bu 2 cihazdan birini alıp geçin derim. Dediğim gibi 5060 olana sonradan 12 GB RAM eklersiniz.
Taksitsiz alacaksanız ben olsam bunu da alabilirdim. Kasa ve ekran kalitesi olarak LOQ'lardan daha iyi.
Bu r7 42 bin olan ekran kartı falan yanmaz değil mi çok oyun bağımlısı birisi değilim çok fark yoksa diğerleri arasında bunu alayım

LOQ dahayi akşamlar rahMax 45k ya onerebilicegin var mı 1tb mümkünse yoksa da sorun yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başkan rahatsiz etttim iyi akşamlar 45k Max önerebilicrgin bisi varmi mümkünse 1tb yoksa da sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,400
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri