Rehber Erkekler İçin Kişisel Bakım Rehberi

bunlar şampuan yerine gecmez en azından şimdilik dalin kullansam daha iyidir dimi. bu ikisini kullanıyom şimdi
@hekimoğlu adayı maru markasının deniz tuzu saç spreyinden memnun musun düz ve ince telli saçlarım var o yüzden deniz tuzu saç spreyi almak istiyom ama hangi markanınki saçlara daha çok hacim ve dolgunluk verir bilmiyom

@hekimoğlu adayı maru markasının deniz tuzu saç spreyinden memnun musun düz ve ince telli saçlarım var o yüzden deniz tuzu saç spreyi almak istiyom ama hangi markanınki saçlara daha çok hacim ve dolgunluk verir bilmiyom
konuya eklemeyi unutmuşum onu urban iyiydir gene tercih edebilirsin morfosede kullanan arkadaşlarım var

şu sağdaki ürün için üstte bir arkadaşta demişti ona katılıyorum bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

saçını çok sıcak suyla yıkıyorsan ondanda olabilir
ılık soğuk

kullanıyorumda iyi mi kötü mü bilmiyorum sıktığım zaman saçlarım iyi duzleşiyor canli gözüküyor. benim saçlarım ince ve düz ben saçlarımı öne doğru alnıma doğru uzatıyorum.

bu ikisini kullanıyorum şampuanlar ablamın şampuanı

normal elimi atınca saçıma saç geliyor işte. üst ön kısımlar diyim
Uretkam, Mom's green,BioKap( Bellezza Bio) bunlar iyidir dop doğal ilk başlarda biraz saçı karşılaştırır çünkü saçın slikonlu (sles,sls)köpürmeye alışık bunlar doğal oldukalarından slikonun temizlenme aşaması oluyor başlarda o yüzden biraz katılaşıyor

Hocam sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ama beslenmizi düzeltirseniz düzelebilir.
Beslenmem çok kötü sayılmaz ama iyi de sayılmaz vichy dercos şampuana geçtim biraz pahalı ama bir de yağlanma sürecini uzatmadan her gün ya da en geç 2 günde 1 duş almaya özen gösteriyorum epey bir azalma oldu kaşıntı , döküntü , kepek vs eskisi gibi değil

Kepek karşıtı şampuan için hs ve clear önermene patladım bu arada oradan sonrasını okumaya gerek yok

Geri