Çözüldü✓ 40.000 TL Bandında Sistem Önerisi.

ed1zz11

80+
Reaksiyon skoru
2
40.000 Tl bandında sistem arıyorum, fiyatlar sürekli değişiyor. 2. el mi alsam, hazır sistem 0 mı alsam emin olamıyorum. Ek olarak ağustosun sonlarını beklemek daha mı mantıklı olacaktır? Okula dönüş kampanyası vs. olacağını düşünüyorum hazır sistemler için.

Hazır sistemde güzel kampanya yakalamak şans işi belli olmuyor ama kampanyalar dışında fiyatlar hep yukarı yönlü eğer peşin alacaksanız taksit önemli değil derseniz temiz mümkünse garantileri devam eden 2nci el bakın bence . Malum 6 9 taksit sistemlerde ederinin üzerinde fiyatlandırma yapılıyor sırf vade farksız taksit var diye ama başta dediğim gibi sağlam bir kampanya olursa neden neden olmasın .

Hazır sistemde güzel kampanya yakalamak şans işi belli olmuyor ama kampanyalar dışında fiyatlar hep yukarı yönlü eğer peşin alacaksanız taksit önemli değil derseniz temiz mümkünse garantileri devam eden 2nci el bakın bence . Malum 6 9 taksit sistemlerde ederinin üzerinde fiyatlandırma yapılıyor sırf vade farksız taksit var diye ama başta dediğim gibi sağlam bir kampanya olursa neden neden olmasın .
Evet bende baktım 2. el piyasası çok daha iyi fakat peşin sıkıntısı var. Hazır sistem bakacağım gibi duruyor taksitli alacağım.

40.000 Tl bandında sistem arıyorum, fiyatlar sürekli değişiyor. 2. el mi alsam, hazır sistem 0 mı alsam emin olamıyorum. Ek olarak ağustosun sonlarını beklemek daha mı mantıklı olacaktır? Okula dönüş kampanyası vs. olacağını düşünüyorum hazır sistemler için.
https://www.itopya.com/platinum-one...060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-_h33928 hoxam şuan stoğu yok dünde açıldı bitti vugünde açıldı bitti belki ysrında açılır aklınızfa bulunsun bence ysrına kadsr bekşeyin

hocam 3-4 gündür aralıksız tüm oem paket sitelerinde gezdim bu sistemi ilk defa gördüm. Stok kalmadıgından mıdır anlamadım çıkmadı galiba, teşekkür ederim tavsiye için baya iyiymiş. 💯
Denk gelirse ssd 1tb yapın

tüm sistemler bir anda 10-20k yükseldi. Bilginiz var mı durum hakkında? Düzelir mi stoklardan kaynaklı mıdır?
Çok hakim değilim bu konulara ama bellek krizindendir . Öncelikle ramler halen artışta buna bağlı ssd ve ekran kartlarında kullanılan vram ler de etkilendi haliyle aslında ekran kartların zam daha geç geldi muhtemelen yeni gelen stoklar ile yükseldi bu 3 parçadan dolayı fiyatlar artıyor ve kriz ne zaman biter belli değil . 9700x 9070xt li sistemim vardı sattım elimde 2 adet 9070 xt vardı 32gb ddr5 ram parasına 13600k z790 ddr4 32gb ram aldım ama dediğiniz gibi taksit şartsa sabırlı olun illa ki güzel kampanya denk gelir hazır sistemde onda da sıkıntı çabuk bitiyor takip etmek lazım . peşin intel 1700 soket işlemci anakart ve ddr4 ram alıp geri kalanı sıfır taksitli de alabilirsiniz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,643
Üyeler
199,406
Son üye
Asellll01

Geri