🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

link için teşekkürler, 4 tane almıştım bugün geldi ve beklediğim kalıba göre 1-2 parmak kadar boydan uzun geldi ama problem yok. 181 - 95 kg hafif yapılıyım ve xl tam oldu, ilk yıkamadan sonra nasıl olacağını göreceğiz artık.

Yıkayınca çok çekiyor tişörtler. Bir de bedenler birbirini tutmuyor. Totalde 7 tane large tişört aldım. Tişörtün biri daha dar biri daha bol. Dar olanı giyemiyorum mesela. Kalite kontrolde sıkıntı var gibi.

Yıkayınca çok çekiyor tişörtler. Bir de bedenler birbirini tutmuyor. Totalde 7 tane large tişört aldım. Tişörtün biri daha dar biri daha bol. Dar olanı giyemiyorum mesela. Kalite kontrolde sıkıntı var gibi.
biri dar biri bol olmaz o zaman dandik ürün kısmına girer
bende 6 adet aldım bedenler yazdıkları gibi değilse sallamasyon üretim var demektir
1784472819192.webp

reklam konusu olduğunu düşünüyorum
Açıklama yapmaktan sıkıldım valla be yetti 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilemedim ürünler ulaştı elime çok memnun kaldım babam da beğendi 7 tane de ona da aldık reklam mı bilmiyorum ama ürünler kaliteli gerçekten
Güle güle kullanın hocam reklam falan yok gönül rahatlığıyla söyleyebilirim 👍🏻

Tişörtler bugun geldi. direkt iade ediyorum. boy ve kilodan dolayı sadece oversize giyen biri olarak söylüyorum bu tişörtler oversize değil. Firma sanırım oversize tişörtun ne anlama geldıgını bılmıyor :D dümdüz normal tişörtleri oversize olarak göndermişler. 190 boyundayım xl oversize dedikleri tişört belime anca geliyor.

Son düzenleme:
1.83 96kg L tam iyi oldu beğendim. tşk konu sahibine. oversize sevmediğim için bilerek L almıştım.

hocam antrasit rengi nasıl acaba elinde olan fotoğraf atabilir mi rica etsem beyaz ve antrasit aldım fotoğraflarda mankenlerin üstüne yapay zekayla giydirmişler her fotoğrafta farklı renk tonu gözüküyo arayıp antrasit yerine siyah istesem sıkıntı çıkartırlar mı acaba haftasonu diye daha kargoya vermemişler yarın verirler büyük ihtimalle
Hayırlısı olsun hocam güle güle giyin.

Arkadaşlar merak eden olur diye dolaptan çıkardım fotoğrafını çektim kalitesini az çok anlarsınız diye ağır kumaş. 8 aydır aktif giyiyorum.
Hocam yazın bu sıcağında ağır kumaş olması yakar mı ? Teri çok belli eden cinsten bi kumaş mıdır belki ağır olunca belli etmiyordur falan diye düşündüm fikrinizi alabilir miyim ona göre sipariş edeceğim.

Teri belli eden bir kumaş değil ama arkadaşın dediği gibi bana da oversize gibi gelmedi

177 85kg orta yapılı vücutta M mi daha iyi olur yoksa L beden mi? Yapışsın istemiyorum çok aşırı salaşta dursun istemiyorum. Bedenlerde bi tutarsızlık var sanırım m mi L mi emin olamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,338
Üyeler
199,341
Son üye
İbrahim1029

Geri