tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,452
Bunlar özellikle granola olanlar çok şekerli oluyor, bilginiz olsun.
Bunlar özellikle granola olanlar çok şekerli oluyor, bilginiz olsun.
Yapay zeka yorumu istersem kendimde yazarım yapay zekaya. Ben kullanıcı yorumumu ilettim alıcılardan isteyen umursar, isteyen umursamaz. Granola olanlar fazla şekerli. Düz modellerdekine kıyasla çok şeker var.Fellas Granola Yaban Mersini ve Kuruyemiş 200 g, içeriği açısından piyasadaki birçok granoladan daha kaliteli bir üründür. Ana malzemesi yulaftır, içinde fındık, badem, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, chia tohumu ve kurutulmuş meyveler bulunur. Rafine beyaz şeker yerine hurma suyu konsantresi kullanılmıştır ve koruyucu içermez. Ancak yine de granola olduğu için kalori ve doğal şeker içerir; bu yüzden porsiyonunu abartmamak gerekir. Kullanıcı yorumları da genel olarak çok olumludur; en çok lezzeti, çıtırlığı ve içeriğinin temiz olması beğeniliyor.
yarısı yulaf zaten daha çok mu yulaf koyuyosunEyvallah hocam 6 tane aldim yulafla karistirinca iyi gidiyor
Granolalar konusunda da haklısın; piyasadaki granolaların çoğu ilave şeker veya şurup içerdiği için şeker oranı yüksektir. Ancak hepsi böyle değildir, daha az şekerli veya ilave şekersiz seçenekler de vardır.Yapay zeka yorumu istersem kendimde yazarım yapay zekaya. Ben kullanıcı yorumumu ilettim alıcılardan isteyen umursar, isteyen umursamaz. Granola olanlar fazla şekerli. Düz modellerdekine kıyasla çok şeker var.
Uzerine muz da ekliyorum granola da hem citirlik veriyor hem de cesitlendiriyor tadi iyi oluyoryarısı yulaf zaten daha çok mu yulaf koyuyosun
Fiyat uygun, modelde güzele benziyor ben hiç yemedim daha önce bu ürünü. Sadece granola yediğimde çok rahatsız etti şeker seviyesi, yiyemedim. Benim aldığım granola klasik olanıydı. Normal fellas'ların aksine abartılmış seviyedeydi.Granolalar konusunda da haklısın; piyasadaki granolaların çoğu ilave şeker veya şurup içerdiği için şeker oranı yüksektir. Ancak hepsi böyle değildir, daha az şekerli veya ilave şekersiz seçenekler de vardır.
Düz modeller dediğin ne? Bu üründe beyaz şeker yok, içeriği çoğu markaya göre temiz, palm yağı yok en önemlisi.Yapay zeka yorumu istersem kendimde yazarım yapay zekaya. Ben kullanıcı yorumumu ilettim alıcılardan isteyen umursar, isteyen umursamaz. Granola olanlar fazla şekerli. Düz modellerdekine kıyasla çok şeker var.