shyNNN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 392
GTA 6 mı bu hocam
GTA 6 mı bu hocam
Bende de aynı durum.
telefonlar iptal 17 pro ve 15 , 17 bana 15 de kaynanaya verilecekti kadın üzülecek şindiHangileri iptal oldu
Evet.GTA 6 mı bu hocam![]()
HDR göz yormaz. 1000nit dediği şey güneş, lamba, fener vs için geçerli. Siyahlar yine simsiyah olacak. HDR ı gerçek hayat gibi düşün. Gece sokağa çıktığında her şey karanlık ama araba feneri çok parlıyor vsAOC ya da buna bakıyordum hangisi 15i görürse alacaktım bu denk geldi. HDR için ben kendim zaten tahmini 200-250 parlaklıklarda kullanıyorum fazlası gözümü vs yoruyor. Eldeki monitörü satınca 9-10k eklemiş olacağım. Parlaklığı çok az gelmesin yeter bana.
Peşin aldım benFibabanka faizsiz 3 taksit seçeneği ile mi aldın ? Ben öyle almama rağmen bende havale peşin olarak gözüküyor . İlk onaylanmisti ama tekrar onay bekliyora düştü
Ben o şekilde aldım havale taksit olarak gözüküyorFibabanka faizsiz 3 taksit seçeneği ile mi aldın ? Ben öyle almama rağmen bende havale peşin olarak gözüküyor . İlk onaylanmisti ama tekrar onay bekliyora düştü
Bide mail geldi 3 gün içinde odemezseniz iptal olacak diye , müşteri temsilcisini de arayamıyorum direkt iptal olur diyeBen o şekilde aldım havale taksit olarak gözüküyor
Evet, aynı mail bana da geldi.Sanırım ödeme yapmamıza gerek yok amaBide mail geldi 3 gün içinde odemezseniz iptal olacak diye , müşteri temsilcisini de arayamıyorum direkt iptal olur diye![]()
Umarım öyledir , çünkü fibabanka'da taksitlendirme olarak gözüküyorEvet, aynı mail bana da geldi.Sanırım ödeme yapmamıza gerek yok ama
az önce onaylandı benimkitv alıp iptale düşen var mı ?