Akım Korumalı Priz Tavsiyesi

Basent

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
356
Bütçe
2000
Merhaba dostlar, mevcutta kullandığım bir tane akım korumalı priz var ama 4'lü olduğu için yetersiz kalıyor. Güzel, kaliteli 6'lı veya 8'li akım korumalı priz tavsiyesi yapabilir misiniz?

Memnun musunuz hocam, ne zamandır kullanıyorsunuz? Ben prize bilgisayar, monitör, televizyon, internet, şarj aleti, masam ledli onun fişini, bir de vantilatör fişi takacağım iş görür dimi?
Hocam benim 6'lı idi önceki yetmiyordu dedim hazır alacağım adam akıllı bir şey alayım dedim kullanıyorum fiş takarken çıkarırken biraz zorluyor gibi yeni olduğundan olabilir kullandıkça açılır büyük ihtimal görünüşü güzel çok olmadı 2 ay falan olmuştur. Aynı şeyler takılı bende de.

Hocam benim 6'lı idi önceki yetmiyordu dedim hazır alacağım adam akıllı bir şey alayım dedim kullanıyorum fiş takarken çıkarırken biraz zorluyor gibi yeni olduğundan olabilir kullandıkça açılır büyük ihtimal görünüşü güzel çok olmadı 2 ay falan olmuştur. Aynı şeyler takılı bende de.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, alayım o zaman.

metre yeterse 6lı
Bunun amper olarak yazmışlar fakat amperi joule cinsine çevirirsen yaklaşık 400-500 joule falan ediyor bilginiz olsun. Benim attığım model kendi sitesinde 2400 joule yazıyor fakat HB üzerinde ve başka yerlerde 900 joule yazıyor.

Bunun amper olarak yazmışlar fakat amperi joule cinsine çevirirsen yaklaşık 400-500 joule falan ediyor bilginiz olsun. Benim attığım model kendi sitesinde 2400 joule yazıyor fakat HB üzerinde ve başka yerlerde 900 joule yazıyor.
Philips daha çok kafama yattı hocam. Bir sürü philips ürün kullanıyorum hiç sıkıntı da yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.

Philips daha çok kafama yattı hocam. Bir sürü philips ürün kullanıyorum hiç sıkıntı da yaşamadım. Umarım bunda da yaşamam.
Umarım hocam hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri