Sistem Yükseltme Vs. Sıfır 4060 Sistem Toplama Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Selamlar herkese,

Mevcut sistemimde değişikliğe gitmek istiyorum fakat iki seçenek arasında kararsız kaldım. Hangi yol daha mantıklı olur, fikirlerinize ihtiyacım var.

Mevcut Sistemim:

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200

Ekran Kartı: MSI Mech Radeon RX 6500 XT 4GB (1 yıl garantisi devam ediyor)

Anakart: Gigabyte A320M-S2H

RAM: 16 GB DDR4 (3200 MHz)

Depolama: 480 GB SanDisk SSD

Kasa: Dark RGB Kasa

Güç Kaynağı (PSU): Aerocool VX Plus 500W

(Not: Sadece ekran kartının 1 yıl garantisi vardır, diğer parçaların garantisi bitmiştir.)

Aklımdaki İki Yol:

1. 1. Seçenek: Ekran kartını (RX 6500 XT) elde tutup; anakart, işlemci, PSU gibi diğer parçaları yenilemek.

2. 2. Seçenek: Bu sistemi komple satıp, direkt RTX 4060’lı güncel bir sistem almak.

Sizce bu sistemi parça parça güncellemek mi daha mantıklı olur, yoksa komple satıp RTX 4060'lı bir sisteme geçmek mi uzun vadede daha çok rahat ettirir?

Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Bi bilgisayarcı var bulunduğum şehirde bana şey teklifide sundular ekran kartını alıp bi üst sürüm Amd ekran kartıyla veya dilediğin parçayla da değiştirebiliriz hani 7 k sayıp 3 de kendim ekleyip onlarıda değiştirebilirim çok böyle aradayım dediğim gibi fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum <3

Selamlar herkese,

Mevcut sistemimde değişikliğe gitmek istiyorum fakat iki seçenek arasında kararsız kaldım. Hangi yol daha mantıklı olur, fikirlerinize ihtiyacım var.

Mevcut Sistemim:

İşlemci: AMD Ryzen 3 1200

Ekran Kartı: MSI Mech Radeon RX 6500 XT 4GB (1 yıl garantisi devam ediyor)

Anakart: Gigabyte A320M-S2H

RAM: 16 GB DDR4 (3200 MHz)

Depolama: 480 GB SanDisk SSD

Kasa: Dark RGB Kasa

Güç Kaynağı (PSU): Aerocool VX Plus 500W

(Not: Sadece ekran kartının 1 yıl garantisi vardır, diğer parçaların garantisi bitmiştir.)

Aklımdaki İki Yol:

1. 1. Seçenek: Ekran kartını (RX 6500 XT) elde tutup; anakart, işlemci, PSU gibi diğer parçaları yenilemek.

2. 2. Seçenek: Bu sistemi komple satıp, direkt RTX 4060’lı güncel bir sistem almak.

Sizce bu sistemi parça parça güncellemek mi daha mantıklı olur, yoksa komple satıp RTX 4060'lı bir sisteme geçmek mi uzun vadede daha çok rahat ettirir?

Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler!

Bi bilgisayarcı var bulunduğum şehirde bana şey teklifide sundular ekran kartını alıp bi üst sürüm Amd ekran kartıyla veya dilediğin parçayla da değiştirebiliriz hani 7 k sayıp 3 de kendim ekleyip onlarıda değiştirebilirim çok böyle aradayım dediğim gibi fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum <3
Sistemi satıp 4060 almak daha mantıklı geldi ryzen 5 5600 b450-550 varsa

Elimde fazladan işlemci var suankinden iyi Ryzen 5 1400 bunla değiştirip ilana atsam ortalama ne kadar bi fiyat yazmalıyım

yeni sistemden beklentin nedir tam olarak ona göre yazdığın 2 seçenekten birine gitmen gerek ama genel olarak benim fikrim bütçe varsa komple sat giriş seviye bi ddr5 sisteme geç bütçe varsa yoksada r5 5600 ile orta segment bi ekran kartını kombinleyip kullanabilirsin. yazdığın sistemde ortalama 11-12ye max satılır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,228
Üyeler
200,065
Son üye
Redone

Geri