🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

kapatırlarsa gmail'imizi mi kapatıyorlar arkadaşlar yoksa sadece paketi mi iptal ediyolar free versiyona mı düşürüyolar ?
gmail kapanacğını hiç sanmasamda belli olmaz. bence maximum pro üyeliği alırlar.

Hocam Windows Lisansı gibi düşünebilirsin. Onlarda ucuz ama yasal, bu da aynı şekilde Hindistan Hatlarına özel kampanya ancak bir şekilde elde etmişler (Açık vb.)
O windows lisansları ama yasal değil 😀

Bireysel kullanıcıyla uğraştıklarını daha görmedim ama şirketlerde falan kullanımı olursa tepesine çöküyorlar.

antigravity kullaniyorum suanlik ve ogrenici indirimim bitmek uzere bende alsammi ve guncel olarak nerden almaami onerirsiniz

Ben ayri bir hesap açıp onla kullanirim.
Umarim telefon onayi yapinca ayni noya sahip hesaplara birsey olmaz

beyler suan nerden indirebiliriz

Aylık 720TL olan Google AI Pro paketi 18 ay geçerli. Kendi hesabınıza tanımlanır
- Gemini pro + Antigravity
- 5TB cloude depolama alanı
- 5 kişiye kadar aile hesabı ile paylaşım hakkı mevcut. 5TB ortak kullanılır

Mevcutta bir aboneliğiniz varsa link üstünden aktif etmeye çalıştığınızda mevcut planı iptal edip bu plana geçersiniz eski planın parasından kesinti yapılıp hesabınıza yatırılır.

Satın aldığınız yerden link veriliyor o linke girip kendi google hesabınıza tanımlıyorsunuz.
Yan hesaba tanımlamanızı tavsiye ederim kendi kesabınızı riske atmamak için.
Patlama riski vardır ona göre alın 18 ay kesin kullanacaksınız diye bi garanti yok yarın veya 18 ay sonra bitebilir :)

Aşağıdaki linklerin hepsi aynı üyelik tipine ait. Stok olmaması veya sitenin güven vermemesine göre tercih edebilirsiniz bi fark yok size sorun çıkarmayacak kolayca alabileceğiniz sitelerin linkleri var sadece.

-> 150TL (hızlı, güvenilir)
https://www.kinguin.net/category/56...dvanced-18-month-subscription-activation-link

-> 100TL (hızlı, ucuz)

-> 100TL R10.net de satan var almak isteyen olursa. (ucuz, direkt satıcıya wp den mesaj atıp alıyorsunuz)

-> 250TL aşağıdan satıcı değişin (yukardakilerde stok yoksa burasıda iyidir biraz pahalı)

-> 350TL (kingui 150TL stok biterse diye yedek)

bunların hangisi en güvenlisi

Hocam Windows Lisansı gibi düşünebilirsin. Onlarda ucuz ama yasal, bu da aynı şekilde Hindistan Hatlarına özel kampanya ancak bir şekilde elde etmişler (Açık vb.)
bir mi hocam o ikisi windowsu winrar gibi düşünebilirsin hatta minecraft gibi de düşünebilirsin. bu yüzden popülerler

Hocam bende buradan aldım 2 saat olmak üzere link yollamadı. Güvenilir mi acaba burası?
Güvenilir ben arkadasimada aldim 2 saat önce oda teslim edildi hocam eminmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

300 liraya aldım enayi gibi ben
Ben 200 e aldim
bunların hangisi en güvenlisi

Ben burdan yaptim

bir mi hocam o ikisi windowsu winrar gibi düşünebilirsin hatta minecraft gibi de düşünebilirsin. bu yüzden popülerler
Bu 18 aylık kodların nasıl elde edildiği tam belli değil diye o benzetmeyi yaptım hocam.
1784568039998.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri