Yardım Truckersmp'de Offline Sorunu

Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 indirip TruckersMP oynayacağım ama TruckersMP ye girip Server 1 katıldıktan sonra Offline da başlıyorum beni online almıyor. Oyun sürümüm güncel, truckersmp sürümü güncel, oyun ve dlc modlarım orjinal, sistemin rtx 3080 10gb ryzen5 7500f 32gb ram ve internetim ise 1000mbps, kullandığım dns ise 8.8.8.8/8.8.4.4 . Çözümünü bulamadım, Yardım Edin Lütfen

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
cloudeflare warp kullan hocam. çözülüyor. iss kaynaklı sanırım. yine çözülür. tmp bende oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dns ile bendedew hiç olmadı. bide hangi iss kullanıyorsunuz ?

gündüz farlarını açıyo musun açmazsan atar
Farlar ile hiçbir alakası yok. bu sorun oyuna bağlanamama hatası. türkcell de sanırım hata oluyor. sunucuya vpn yada warp açmadan giremiyorsun. goodbyedpi de işe yaramıyor.

Arkadaşlar Euro Truck Simulator 2 indirip TruckersMP oynayacağım ama TruckersMP ye girip Server 1 katıldıktan sonra Offline da başlıyorum beni online almıyor. Oyun sürümüm güncel, truckersmp sürümü güncel, oyun ve dlc modlarım orjinal, sistemin rtx 3080 10gb ryzen5 7500f 32gb ram ve internetim ise 1000mbps, kullandığım dns ise 8.8.8.8/8.8.4.4 . Çözümünü bulamadım, Yardım Edin Lütfen
Superonline mı ISS?

gündüz farlarını açıyo musun açmazsan atar
evet ama oyunun ana menüsünden oyna tuşuna basmadan offline atıyor.
hata veriyor mu bağlanamadı falan diye ayrıca
hayır herhangi hata kodu almıyorum.
Superonline mı ISS?
cloudeflare warp kullan hocam. çözülüyor. iss kaynaklı sanırım. yine çözülür. tmp bende oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dns ile bendedew hiç olmadı. bide hangi iss kullanıyorsunuz ?
türk telekom kullanıyorum ve ayrıca herhangi bir vpn yada warp kullanmıyorum

evet ama oyunun ana menüsünden oyna tuşuna basmadan offline atıyor.

hayır herhangi hata kodu almıyorum.

türk telekom kullanıyorum ve ayrıca herhangi bir vpn yada warp kullanmıyorum
vpn yada cloudflare warp deneyin çözülür hocam. bende öyle oynuyorum çünkü

aynı sorunu ben de yaşıyordum çözemedim bu yüzden oyunu bile sildim oynamıyorum, internet sağlayıcım da farklı bir marka yani oyunun genel bir sorunu olabilir truckersmpde sunucu seçiyordum sür diyordum oyun ekranı yüklendiğinde direkt sunucuya bağlanılamadı, 10 saniye içerisinde tekrardan bağlanmayı deneyeceğiz diye diye mal mal bekletiyordu offline gibi kalıyordum

vpn yada cloudflare warp deneyin çözülür hocam. bende öyle oynuyorum çünkü
aynı sorunu ben de yaşıyordum çözemedim bu yüzden oyunu bile sildim oynamıyorum, internet sağlayıcım da farklı bir marka yani oyunun genel bir sorunu olabilir truckersmpde sunucu seçiyordum sür diyordum oyun ekranı yüklendiğinde direkt sunucuya bağlanılamadı, 10 saniye içerisinde tekrardan bağlanmayı deneyeceğiz diye diye mal mal bekletiyordu offline gibi kalıyordum
far olayı bende de olmuştu
Hocam çok saçma anlamadım ama valorantın vanguard'ını kapatınca oyun online geçti, herhangi bir vpn, dns veya warp açmadım veya kullanmadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,796
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri