Görmedim valla hepsini denedimYok 17PM 512 100K ya geldi
Görmedim valla hepsini denedimYok 17PM 512 100K ya geldi
offffff fena oldum ya şunu okuyunca yeminleYok 17PM 512 100K ya geldi
Bulamadım valla kart hareketleri vs her yere baktım en başta 42 bin provizyonda yazıyodu sonra yok oldu . Neyse düzelir herhaldeProvizyondadır
Aslında vakit vardı ben 11.30 da ilk aldım ama hızlı alacağım diye şirkete kesmişim faturayı. 00.30'da tekrar alabildim. İlkini sabah iptal ettim.Görmedim valla hepsini denedim
Bende 12 de aldım proyuAslında vakit vardı ben 11.30 da ilk aldım ama hızlı alacağım diye şirkete kesmişim faturayı. 00.30'da tekrar alabildim. İlkini sabah iptal ettim.
Provizyondan çıkarken bazen yok olabiliyor.Bulamadım valla kart hareketleri vs her yere baktım en başta 42 bin provizyonda yazıyodu sonra yok oldu . Neyse düzelir herhalde
Hangi modeli aldın kaça geldi17 256 gb düşseydi asıl olay o olurdu direkt alınırdı .O yok diye proyu aldım
17 pro 512 100kHangi modeli aldın kaça geldi
ben de sık sık yurtdışına çıkıyorum, genel gezmelik ama acaba 15 götürmez mi şarj olarak ama evet ben de bikaç ay önce mac aldım entegrasyonu vs çok iyi diyorlar bakalım androidden geçiyorumbenim de dönmüyordu ama yurtdışına çıktığımda falan şarj lazım oluyor. indirim ben telefon almadan önce olsa iyi olurdu ama olmadı yapacak bişey yok. 17 de o kadar kötü değil. benim de işim normalde telefondan bu kadar dönmüyor da şimdi pcyi falan satıcam her şeyi macbookla yapınca telefon kolaylık oluyor. bir de 512gb falandı fiyat epey iyiydi anlayacağın. araba almak için nakit olarak saklarım artık. neyse çok gevezelik ettim
15 batarya performansı olarak zayıf bir model ne yazık ki ama maci powerbank olarak kullanabilirsinben de sık sık yurtdışına çıkıyorum, genel gezmelik ama acaba 15 götürmez mi şarj olarak ama evet ben de bikaç ay önce mac aldım entegrasyonu vs çok iyi diyorlar bakalım androidden geçiyorum
Şirkete kesince sorun mu oluyor? Benim de şirkete keserek alma durumum varAslında vakit vardı ben 11.30 da ilk aldım ama hızlı alacağım diye şirkete kesmişim faturayı. 00.30'da tekrar alabildim. İlkini sabah iptal ettim.
16 da aynı mı15 batarya performansı olarak zayıf bir model ne yazık ki ama maci powerbank olarak kullanabilirsin