Valla biz müşteri temsilcisi değiliz. Nerden sipariş verdiysen şikayet et dörtlü nugget parasını atarlar.Papaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim
her şube farklı bu ürünleri aldığın şubeye gidip şikayette bulunabilirsinPapaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim
Dostum Ben senin kim olduğunu zaten biliyorum müşteri temsilcisi olmadığını da biliyorum sadece insanlara bunu bildirmek istedim buradaki adamlar bilgisayar kurarken git Vatan'dan bak diyolarmı ne saçmalıyonValla biz müşteri temsilcisi değiliz. Nerden sipariş verdiysen şikayet et dörtlü nugget parasını atarlar.
İade ediyorun direktBende de sos seçenekleri vardı 2 tane sos seçtim Ek ücret 10 tl verdim göndermediler madem gondermeyeceksiniz niye sos ister misiniz diye soruyonuz
Valla ben popeysta hiçbir sorun yaşamadım hep sıcak geliyor ve tavukları taze çıtır oljyorPapaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim
Nota bakmıyorlarPopeyes sasirtmaz genelde benim de soslarimi fln gondermezlerdi nota yazmama ragmen.
Yok ya hic ugrasamam gömdüm gitti. Ama bir daha sos almam tövbeİade ediyorun direkt
eboş bey yanlış ve özensiz ürün gönderimi için özür dileriz. dilerseniz siparişinizi yeniden oluşturabilir veya ücret iadesi yapabiliriz.Papaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim
Aha sponsor geldi. Hocam yarın yazayım yemek söyleyin bariÇok masum bir çocuk ya çok sevdim <3
Müşteri hizmetlerine bildirim açıp görselleri paylaş, iade sağlarlar. Adına üzüldüm. Hatta sana ben menü ısmarlamak istiyorum bana ulaşırsan sevinirim