Popeys Eksik ve Kötü Ürün

eboş

80+
Reaksiyon skoru
58
Papaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim

Papaystan yemek aldım yemeklerim soğuk geldi ve dörtlü nugget'im gelmedi Ben Böyle bir saçmalık görmedim
Valla biz müşteri temsilcisi değiliz. Nerden sipariş verdiysen şikayet et dörtlü nugget parasını atarlar.

Bende de sos seçenekleri vardı 2 tane sos seçtim Ek ücret 10 tl verdim göndermediler madem gondermeyeceksiniz niye sos ister misiniz diye soruyonuz

Valla biz müşteri temsilcisi değiliz. Nerden sipariş verdiysen şikayet et dörtlü nugget parasını atarlar.
Dostum Ben senin kim olduğunu zaten biliyorum müşteri temsilcisi olmadığını da biliyorum sadece insanlara bunu bildirmek istedim buradaki adamlar bilgisayar kurarken git Vatan'dan bak diyolarmı ne saçmalıyon

Popeyes sasirtmaz genelde benim de soslarimi fln gondermezlerdi nota yazmama ragmen.

Valla ben popeysta hiçbir sorun yaşamadım hep sıcak geliyor ve tavukları taze çıtır oljyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Popeyes sasirtmaz genelde benim de soslarimi fln gondermezlerdi nota yazmama ragmen.
Nota bakmıyorlar

eboş bey yanlış ve özensiz ürün gönderimi için özür dileriz. dilerseniz siparişinizi yeniden oluşturabilir veya ücret iadesi yapabiliriz.

Çok masum bir çocuk ya çok sevdim <3
Müşteri hizmetlerine bildirim açıp görselleri paylaş, iade sağlarlar. Adına üzüldüm. Hatta sana ben menü ısmarlamak istiyorum bana ulaşırsan sevinirim

Çok masum bir çocuk ya çok sevdim <3
Müşteri hizmetlerine bildirim açıp görselleri paylaş, iade sağlarlar. Adına üzüldüm. Hatta sana ben menü ısmarlamak istiyorum bana ulaşırsan sevinirim
Aha sponsor geldi. Hocam yarın yazayım yemek söyleyin bari

popeyes yetkilileri bulun bu çocuğu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,195
Üyeler
200,866
Son üye
texswix

Geri