• Güncelleme kaynaklı bazı kullanıcılarımız kısa süreli erişim sorunları yaşayabilir, ilgili sorun en kısa sürede düzelecektir.

2. Elde Bulduğum Parçalar Alınır mı? Fiyatını Hakedermi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
20000
Açıkçası bana çok cazip bir teklif gibi geldi çok bir bütçem yok 20 k bandında bir bütçen var yanına RX 6700 Xt takacağım olur mu

Ekler

• 67223.webp
    67223.webp
    184.9 KB · Hit: 46
  • 67225.webp
    67225.webp
    103.9 KB · Hit: 46
Fiyatı Fazla 10k max fiyat

her şey ile

Son düzenleme:
Açıkçası bana çok cazip bir teklif gibi geldi çok bir bütçem yok 20 k bandında bir bütçen var yanına RX 6700 Xt takacağım olur mu
Bence fazla olmuş fiyatı sıvı soğutma şişirmiş gibi duruyor sıvı soğutmaya gerek yok böyle bi sistemde ve ben olsam frisby psu tercih etmem

Psu ve sıvı soğutmayı çıkartıp almaya çalışın. Psu kalitesiz

Bence fazla olmuş fiyatı sıvı soğutma şişirmiş gibi duruyor sıvı soğutmaya gerek yok böyle bi sistemde ve ben olsam frisby psu tercih etmem
Öncelikle teşekkür ederim benim çok bi deneyimim yok bu konularda yeniyim ama 2.el pazarında gerçekten nerdeyse 0 fiyatına satan var 5600 işlemciye 4500 sen aşağı fiyat yok mecbur bende bu yola bakım dedim toplu olanlar genelde daha ucuz oluyo bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şu an islemci vs. alınır mı alınmaz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu ve sıvı soğutmayı çıkartıp almaya çalışın. Psu kalitesiz
Parça parça satmicam diyo yorumlarında birkaç kişi sormuş

Fiyatı Fazla 10k max fiyat

her şey ile
Benimde çok bilgim yok

Öncelikle teşekkür ederim benim çok bi deneyimim yok bu konularda yeniyim ama 2.el pazarında gerçekten nerdeyse 0 fiyatına satan var 5600 işlemciye 4500 sen aşağı fiyat yok mecbur bende bu yola bakım dedim toplu olanlar genelde daha ucuz oluyo bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şu an islemci vs. alınır mı alınmaz mı

İşlemci 5600 iyi Soğutma saçma Anakart saçma yani her şey saçma aslında bakarsan

Kendin tek tek al
Daha ucuza gelebilir yada aynı fiyata daha iyisi

psu ve ssd kötü sıvı soğutmayada gerek yok 500 TL'ye kule tipi alıp takarsın kalan bütçeyi ekran kartına harcarsın

Benimde çok bilgim yok
tabi hocam yardımcı olmaya çalışırım attığınız sistemde sıvı soğutma gereksiz yani sizin için hiç gerek yok 5600 işlemci kullanacaksanız o yüzden dedim boşuna para vermiş oluyorsunuz tek tek toplama yapılabilir ama dediğiniz gibi çok bi bilginiz yoksa hiç girişmeyin derim aman dolandırılmayın arızalı ürünle vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,018
Üyeler
199,475
Son üye
Samet Ulaş

Geri