İbrahim1029
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bence fazla olmuş fiyatı sıvı soğutma şişirmiş gibi duruyor sıvı soğutmaya gerek yok böyle bi sistemde ve ben olsam frisby psu tercih etmemAçıkçası bana çok cazip bir teklif gibi geldi çok bir bütçem yok 20 k bandında bir bütçen var yanına RX 6700 Xt takacağım olur mu
Öncelikle teşekkür ederim benim çok bi deneyimim yok bu konularda yeniyim ama 2.el pazarında gerçekten nerdeyse 0 fiyatına satan var 5600 işlemciye 4500 sen aşağı fiyat yok mecbur bende bu yola bakım dedim toplu olanlar genelde daha ucuz oluyo bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şu an islemci vs. alınır mı alınmaz mıBence fazla olmuş fiyatı sıvı soğutma şişirmiş gibi duruyor sıvı soğutmaya gerek yok böyle bi sistemde ve ben olsam frisby psu tercih etmem
Parça parça satmicam diyo yorumlarında birkaç kişi sormuşPsu ve sıvı soğutmayı çıkartıp almaya çalışın. Psu kalitesiz
Benimde çok bilgim yokFiyatı Fazla 10k max fiyat
her şey ile
İşlemci 5600 iyi Soğutma saçma Anakart saçma yani her şey saçma aslında bakarsanÖncelikle teşekkür ederim benim çok bi deneyimim yok bu konularda yeniyim ama 2.el pazarında gerçekten nerdeyse 0 fiyatına satan var 5600 işlemciye 4500 sen aşağı fiyat yok mecbur bende bu yola bakım dedim toplu olanlar genelde daha ucuz oluyo bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şu an islemci vs. alınır mı alınmaz mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Parça parça satmicam diyo yorumlarında birkaç kişi sormuş
psu ve ssd kötü sıvı soğutmayada gerek yok 500 TL'ye kule tipi alıp takarsın kalan bütçeyi ekran kartına harcarsınAçıkçası bana çok cazip bir teklif gibi geldi çok bir bütçem yok 20 k bandında bir bütçen var yanına RX 6700 Xt takacağım olur mu
tabi hocam yardımcı olmaya çalışırım attığınız sistemde sıvı soğutma gereksiz yani sizin için hiç gerek yok 5600 işlemci kullanacaksanız o yüzden dedim boşuna para vermiş oluyorsunuz tek tek toplama yapılabilir ama dediğiniz gibi çok bi bilginiz yoksa hiç girişmeyin derim aman dolandırılmayın arızalı ürünle vsÖncelikle teşekkür ederim benim çok bi deneyimim yok bu konularda yeniyim ama 2.el pazarında gerçekten nerdeyse 0 fiyatına satan var 5600 işlemciye 4500 sen aşağı fiyat yok mecbur bende bu yola bakım dedim toplu olanlar genelde daha ucuz oluyo bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim şu an islemci vs. alınır mı alınmaz mı
Parça parça satmicam diyo yorumlarında birkaç kişi sormuş
Benimde çok bilgim yok