bende reddediyor banka stokmu bitti acabaGüvenilir ben arkadasimada aldim 2 saat önce oda teslim edildi hocam eminmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 200 e aldim
![]()
Ben burdan yaptim
ben de öyle yaptım valla diğer sitelerde stok bitmişti o an kaçırmamak için :d300 liraya aldım enayi gibi ben
Hocam birisi yazılım diğeri servis. yazılımı bedava dağıtırsın da 5tb servisi bedava dağıtamazsınBu 18 aylık kodların nasıl elde edildiği tam belli değil diye o benzetmeyi yaptım hocam.
Alıntıyı görüntüle
WhatsApp hatti var oraya yazin ben havale ile almiştim digerini kartla aldim sorun olmadibende reddediyor banka stokmu bitti acaba
dostum çok sağol ama konuda link vardı zatendünkü 95 lira olan satıcının stoğu tükenmiş 105e satan var linki de alta yazacağım. dünkü satıcının değerlendirmesi daha fazlaydı ama bu da hiç az değil. satın aldıktan sonra gelen link bizi bir aile hesabına mı dahil ediyor yoksa bizim üyeliğimizi mi yükseltiyor?
konudaki link 300 lira olan bu 100 lira o yüzden yeniden attımdostum çok sağol ama konuda link vardı zaten
değil hocam konuyu iyi okuyun attığın linkin aynısı konuda mevcutkonudaki link 300 lira olan bu 100 lira o yüzden yeniden attım
dediğinizi anladım hocam ama üst linktekiyle de aynı satıcı değil demeye çalıştığım oydu. bir de konunun başında yazılan kendi hesabınıza tanımlanır kısmına da takılmıştım aile hesabı üstünden mi kendi hesabımıza tanımlanması mı yoksa tamamen ayrı mı diyedeğil hocam konuyu iyi okuyun attığın linkin aynısı konuda mevcut
He ya acele ettikben de öyle yaptım valla diğer sitelerde stok bitmişti o an kaçırmamak için :d
Açık bulmuşlar el altından veriyorlar ucuza, o açıdan benzettim. Yoksa dediğin gibi bambaşka hizmetler.Hocam birisi yazılım diğeri servis. yazılımı bedava dağıtırsın da 5tb servisi bedava dağıtamazsın
Biraz geç yolladı hocam ama yolladı sonundaGüvenilir ben arkadasimada aldim 2 saat önce oda teslim edildi hocam eminmisiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 200 e aldim
![]()
Ben burdan yaptim