Kediye Takmalık Aksiyon Kamerası Önerisi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,520
Merhabalar, internette gördüğüm kediye aksiyon kamerası takma konseptini kedimde denemek istiyorum. Uygun fiyatlı kamera öneriniz var mı kedi zaten gün içinde dışarı çıkıp geliyor nasıl bir şey alabilirim

Merhabalar, internette gördüğüm kediye aksiyon kamerası takma konseptini kedimde denemek istiyorum. Uygun fiyatlı kamera öneriniz var mı kedi zaten gün içinde dışarı çıkıp geliyor nasıl bir şey alabilirim
İnsta go 3s;

1784587997701.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamera var diye kediyi kaçırmaya (çalmaya) çalışmasınlar sonra dikkat hocam.

Ulan şuna bakya kedi fbı gibi 🤣

• Hahaha
Reaksiyonlar: Loky

Bu ülkede şaşırmam yurt dışında olsam sokakta baktığım kedilere takmak isterdim.

20K'lık değil 5K'lık kamera tak gene çalarlar haberin olsun.

hocam çok güzel duruyor öneriniz için teşekkürler ama istanbulda bir kediye takmak için biraz pahalı gibi çalarlar kediye bir şey yaparlar Allah korusun daha uygun bir şey alsam daha iyi olur

Aklıma gelmedi değil basit bir şey alsam daha hayırlı olur sanki

kamerayla birlikte kediden de olursun hocam, aman dikkat et.

kediye bir şey olmasında o yüzden ucuz bir kamera bakıyorumda ucuzlarda iş görmez gibi
Fiyatı önemli değil pahalı zanneder gene çalarlar. Emin ol yani bizim kapıdaki 50tl etmeyecek sandalyeyi, araba getireceğimiz zaman boş hurda metal kasa vardı onu çalıyorlardı sürekli. 100TL'ye satamazsın onların çaldıklarını. Onu her türlü çalarlar. Bağımlılık gibi bir şey herhalde elemanlarda.

Kedi bundan hoşlanmaz. Rahatsız olur ve bir şekilde çıkarır atar. Sonra hırsızın günahını almış olursunuz.

Fiyatı önemli değil pahalı zanneder gene çalarlar. Emin ol yani bizim kapıdaki 50tl etmeyecek sandalyeyi, araba getireceğimiz zaman boş hurda metal kasa vardı onu çalıyorlardı sürekli. 100TL'ye satamazsın onların çaldıklarını. Onu her türlü çalarlar. Bağımlılık gibi bir şey herhalde elemanlarda.
bir çare bulacağız mecbur belki ilk gün dışarda kontrol falan ederiz ucuza bir şey alırsam ve çalınırsa sağlık olsun derim artık

Kedi bundan hoşlanmaz. Rahatsız olur ve bir şekilde çıkarır atar. Sonra hırsızın günahını almış olursunuz.
çıkartabileceğini sanmıyorum biri zorla almazsa

Rahatsız etmeyecek ve yakmayacak bir şey olduğu sürece çok takılmıyorlar.
Kumaşı kötüyse, malzeme kolye gibi sallanıyorsa boşluğu varsa falan atmaya çalışıyorlar.
bir çare bulacağız mecbur belki ilk gün dışarda kontrol falan ederiz ucuza bir şey alırsam ve çalınırsa sağlık olsun derim artık

çıkartabileceğini sanmıyorum biri zorla almazsa
https://app.hb.biz/gYlMIjRfwTdH şu varda çok memnun değil gibiler.
Hangi şehirdesiniz muhitiniz bahçeli site tarzı biryerse gene bir nebze güvenli sayılabilir. Kamerayı aslında telefondan izleyebilmek iyi olurduda o şekilde yok diye biliyorum.

Rahatsız etmeyecek ve yakmayacak bir şey olduğu sürece çok takılmıyorlar.
Kumaşı kötüyse, malzeme kolye gibi sallanıyorsa boşluğu varsa falan atmaya çalışıyorlar.

https://app.hb.biz/gYlMIjRfwTdH şu varda çok memnun değil gibiler.
Hangi şehirdesiniz muhitiniz bahçeli site tarzı biryerse gene bir nebze güvenli sayılabilir. Kamerayı aslında telefondan izleyebilmek iyi olurduda o şekilde yok diye biliyorum.
İstanbuldayım çevremde hem askeriye hem de karakol var epey yakınımda bu yüzden güvenlikten yana çok çok fazla endişelenmiyorum tam güvende diyemem ama onun dışında telefondan izlenebilen türde cihazlara bakıyorum biraz tuzlu sayılacak fiyatları var sanırım biraz daha araştırmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,715
Üyeler
199,896
Son üye
Lumpus135

Geri