PlayStation 5 Slim Alınır mı?

Hocam siz nesiniz ya?Bunu bitirebilmek her babayiğidin harcı değil.Helal olsun size.

Daha önce toplamda 15 dakika oynadıktan sonra bıraktım. En son günde 30 dakika uğraşma limiti koydum. İlk denememde 25. Dakikada bitti. Bu bölüm zorunlu değil.

Hocam siz nesiniz ya?Bunu bitirebilmek her babayiğidin harcı değil.Helal olsun size.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınca oynayacağım ilk oyun bu olacak hocam.Oyun sinir ediyor mu hocam yapamayınca fln.

Bu oyunun öyle saç baş yolduran bölümleri yok.

Bu oyunun öyle saç baş yolduran bölümleri yok.
Hocam alacağım ama ithalatçı mı alsam distribütör garantisi için 10,15k fazla vermeye gerek var mı kararsızım.

aç sor. technopata da sorabilirsin güvenilir türkce yamayı
Technopat yama konusunda daha iyi yardımcı olurlar.

Hocam alacağım ama ithalatçı mı alsam distribütör garantisi için 10,15k fazla vermeye gerek var mı kararsızım.
Gerek yok. Kahraman Konsol gibi yerlerden ithalatçı garantili alabilirsin.

Hocam şuan bilgisayara ihtiyacım yok.Hem bilgisayar hemde laptopum var.Zamanında Ps4 Pro kullanmıştım içimde kaldı hevesi çok kullanamamıştım.Bilgisayar ve laptoptan bütün işlerimi görüyorum oyun da oynuyorum arada.Son zamanlarda Ps5 almak istiyorum ve heves ettim.Sizin değerli öneriniz için çok teşekkür ederim.Sizce Ps5 almalı mıyım?
paralel evrende bensin :D nitro 16 vardı ps heves edip ps4 aldım. biraz eski nesil diye pek randıman alamandım. senin gibi ps5 istedim ve aldım genel olarak güzel ya. dualsense deneyimi hızlı cihaz vs. şimdi yutubu bile ordan izliyorum yattığım yerden.

Gerek yok. Kahraman Konsol gibi yerlerden ithalatçı garantili alabilirsin.
https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ntili-pm-HBC0000ALGXJA?magaza=Kahraman Konsol
Hocam bu cihaz alınır mı ama 825 gb.

paralel evrende bensin :D nitro 16 vardı ps heves edip ps4 aldım. biraz eski nesil diye pek randıman alamandım. senin gibi ps5 istedim ve aldım genel olarak güzel ya. dualsense deneyimi hızlı cihaz vs. şimdi yutubu bile ordan izliyorum yattığım yerden.
Ben en zirve olduğu zaman kullandım Ps4 Pro'yu.Tabi o zamanlar yaşım çok büyük değildi.Abim çok aşırı oynatmamışrı içimde kalmıştı.Bilgisayardan alacağım zevki aldım.Günlerce 15 saat valorant bile oynadım o derece.Ps5 alıp hem oyun oynayım hem kafa dağıtayım hem de vakit geçireyim istiyorum.

https://www.hepsiburada.com/sony-pl...ntili-pm-HBC0000ALGXJA?magaza=Kahraman Konsol

Ben en zirve olduğu zaman kullandım Ps4 Pro'yu.Tabi o zamanlar yaşım çok büyük değildi.Abim çok aşırı oynatmamışrı içimde kalmıştı.Bilgisayardan alacağım zevki aldım.Günlerce 15 saat valorant bile oynadım o derece.Ps5 alıp hem oyun oynayım hem kafa dağıtayım hem de vakit geçireyim istiyorum.

Benimki de 825 GB ben 2 TB takviye yapmıştım. Tabii benim SSD aldığım zamanlarda SSD için böbrek okutmaya gerek yoktu.

https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-slim-digital-825-gb-sarj-istasyonu-2-dualsense-ithalatci-garantili-pm-HBC0000ALGXJA?magaza=Kahraman Konsol

rekabetçi oyun stresinden kurtulup yayılıp kafa dağıtmak istiyor insan cidden.

Bu konu niye bu kadar uzamış yavv :D

Geri