🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

XanthiN

Kategori Moderatörü
Reaksiyon skoru
2,262
"Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor"

TP'de konu açan kişi böyle yazmış.

TP'de konu açan kişi "Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor" yazmış.
Kim acaba?

@Tayfunns hocamızın incelemesi:

Bu linki zaten ilk mesaja koymuştum.

Kim acaba?

Hoş geri geldin hocam 🙏

Konudan biraz alakasız ama, Lenovo Legion R27QE monitorumu OLED harici güncellememe gerek var mı sizce?

"Xiaomi G Pro 27i Mini-LED monitör ile aynı paneli kullanıyor ve 8 COF gayet iyi bir panel. %94 DCI-P3 ve %139 sRGB volume renk gamutu sunuyor"

TP'de konu açan kişi böyle yazmış.
Ben 27i mini-led'i kullandım. Bu fiyatta bir ürün nasıl aynı paneli kullanıyormuş onu anlayamadım. Konuya nereden bakabilirim ?
Fiyat aralığında başka seçenek yok fakat bütçe sorunu yoksa başka modellere bakın arka aydınlatmasını kendileri ayarladığı için nit değeri sınırda.

Son düzenleme:
Konudan biraz alakasız ama, Lenovo Legion R27QE monitorumu OLED harici güncellememe gerek var mı sizce?
Hiç gerek yok. Rekabetçi oyunları çok sık oynuyorsan yada sadece onları oynuyorsan e-sporcu düzeyine geleceğim dersen 300 hz civarı bir monitöre geçebilirsin. Zevkine takılıyorsan oled harici bu monitörün üzerine gereksiz masraf hani derler ya laf olsun diye gibi olur.

Ayrıca şuna da değinmeden yapamayacağım. Yani markanın ismine oylama yapılsa gamer dünyasının en kötü ismi seçilir. Bu yetmezmiş gibi bide monitörün önüne kocaman yazmazlar mı markayı, gelde bunu al masaya koy.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,931
Üyeler
199,458
Son üye
feyzul155

Geri