🔥İndirim Denki 12000 Btu A++ Inverter Klima 22999 TL

18 lik airfel alayım yorum ama 40k veresim de yok. Keşke 18 lik olanlar indirime girse

Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
27-28 bandına çıkabilirseniz kaira 12binbtu kesinlikle oneririm. Midea üretimi ve telefon uygulaması ile midea klimaların ai ecomaster özelliğini bile kullanabiliyorsunuz. Uygulamada ne kadar watt çektiğini ve elektrik tarifenizi girerek kaç tl yaktigi verilerini görebiliyorsunuz. Çatı katında inanılmaz ısınan bir yerde kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi.
Airfel vista, daylux, bosch cihazları da aynı ama bu fiyata bu özellikler kairada var sadece, diğerlerinde wifi yok. Servisi daikin.

Tam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.

DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Kutusunda iklimsa yazıyor, satıcısı carrefoursa. Muhtemelen kendileri getirip kendileri satıyordur.

Tam da klimam bozulmuştu araştırma yapıyordum. Anakart sıkıntı sürekli tekliyor, tamir pek fayda etmeyecek gibi duruyor.

DENKİ markasını ilk kez duydum, bu tip bir ürün alınca servisi vs. kendisi gelip kuruyor dimi? Şehrimde aratıyorum, resmi hizmet yok sanırım.
Hocam arkadaşların bahsettiği Kaira 12000 btu klimanın altına hepsiburadada 1000 tl kupon gelmiş. Bahsettikleri ürün bu sanırım. Şimdi gözüme çarptı konusu geçince yazayım dedim. Ona da bakın değerlendirin isterseniz.

Kaira DTXR35A 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)

Max 25'e idarelik F/P ürün arıyorum ufak bir oda için lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşırı cahil bir soru soruyorum, bu fiyata dış ünite de dahil oluyor dimi?
Kaira da olabilir yanlış hatırlamıyorsam wifi var ve airfel servisi gelip kuruyordu.

27-28 bandına çıkabilirseniz kaira 12binbtu kesinlikle oneririm. Midea üretimi ve telefon uygulaması ile midea klimaların ai ecomaster özelliğini bile kullanabiliyorsunuz. Uygulamada ne kadar watt çektiğini ve elektrik tarifenizi girerek kaç tl yaktigi verilerini görebiliyorsunuz. Çatı katında inanılmaz ısınan bir yerde kullanıyorum ve soğutma performansı çok iyi.
Airfel vista, daylux, bosch cihazları da aynı ama bu fiyata bu özellikler kairada var sadece, diğerlerinde wifi yok. Servisi daikin.
Bende Kaira DTXR35P var 12binlik. Bu ai muhabbetini nasıl kullanıyoruz çözemedim.

40 tan aşağı göremedim o fiyata varsa link alayım hocam hemen sipariş geçecem
1000136877.webp
12 binlikten önce bunu paylaşmışlardı
https://ty.gl/t4c60xq5v8bpq son 3 ürün diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,050
Üyeler
200,284
Son üye