yusuf544
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,005
İlk 1. Fotodaki vardı a101 de satılıyordu sanırım yanlış olmasın hiç güzel değil ve sesi çıkıyor.
Sonra 2. Fotodakini bimde satılıyordu sanırım bu gayet güzel serinletiyor.gece uyurken hele yanıma koyuyorum.fakat şarjı artık hemen bitiyor mu yoksa ful şarj olmadanmı çıkarıyorum orasını bilemem artık.
Bu linktekini yeni kullanmaya başladım bu aşırı derecede gayet güzel fiyatıda uygun 1. 2. Kademe bile yetiyor 5 kademeydi sanırım sen düşün yani.fakat tek sıkıntısı şarj olması çok uzun sürüyor 4,5 saat.
ty.gl
Sonra 2. Fotodakini bimde satılıyordu sanırım bu gayet güzel serinletiyor.gece uyurken hele yanıma koyuyorum.fakat şarjı artık hemen bitiyor mu yoksa ful şarj olmadanmı çıkarıyorum orasını bilemem artık.
Bu linktekini yeni kullanmaya başladım bu aşırı derecede gayet güzel fiyatıda uygun 1. 2. Kademe bile yetiyor 5 kademeydi sanırım sen düşün yani.fakat tek sıkıntısı şarj olması çok uzun sürüyor 4,5 saat.
Torima Sessiz Vantilatör Şarjlı 5 Kademeli Taşınabilir Ayarlanabilir Kablosuz Fan F47 Siyah Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Sessiz Vantilatör Şarjlı 5 Kademeli Taşınabilir Ayarlanabilir Kablosuz Fan F47 Siyah Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡