Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

İlk 1. Fotodaki vardı a101 de satılıyordu sanırım yanlış olmasın hiç güzel değil ve sesi çıkıyor.

Sonra 2. Fotodakini bimde satılıyordu sanırım bu gayet güzel serinletiyor.gece uyurken hele yanıma koyuyorum.fakat şarjı artık hemen bitiyor mu yoksa ful şarj olmadanmı çıkarıyorum orasını bilemem artık.

Bu linktekini yeni kullanmaya başladım bu aşırı derecede gayet güzel fiyatıda uygun 1. 2. Kademe bile yetiyor 5 kademeydi sanırım sen düşün yani.fakat tek sıkıntısı şarj olması çok uzun sürüyor 4,5 saat.

Ekler

• 36301.webp
    36301.webp
    1.4 MB · Hit: 49
  • 36302.webp
    36302.webp
    1.3 MB · Hit: 50
Hocam zor mu bu tarz bir şeyi yapmak, hobi amaçlı bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor da.
12v bir fan alıp 9v adaptörle artısını artısına eksisini eksisine bağlayacaksın çok basit. tabi kabloları birbirine değmeyecek şekilde izole ederek. istersen araya switch atıp kapat açlı yapabilirsin. aşırı estetik kaygılar yoksa üstteki arkadaşın dediği gibi en mantıklısı bu. hem sessiz çalışır hem dayanıklı olur. 5-9v arası olabilir adaptör fanına göre. 14 cm fan daha iyi olur muhtemelen 12 de kurtarır.

Hocam zor mu bu tarz bir şeyi yapmak, hobi amaçlı bir şeyler üretmek hoşuma gidiyor da.
Çok basit. Fanlar öyle hassas şeyler değiller. Eski fan bulup direk kesip usb ye bile bağlayabilirsin. Ama düşük volt olduğundan az devirde döner çokta etkili olmaz. O yüzden 9 veya 12volt bir adaptör de işini görür. Bence burada önemli olan eldeki eski fanları ve adaptörleri değerlendirmek. Ben öyle yaptım sıfır maliyete geldi. Gidip bunları sıfır alırsan belki pahalıya gelebilir.

arkadaşlar piyasada çok fan var mini boy çin işi

bu fiyat aralığında hemen hepsini aldım modem soğutmak için robeve-warcom-everest falan

amazondan aldım ,hepsi iade oldu çünkü kendilerine hayırları yok ve pilleri istisanız her biri 7/24 kullanımda bozuldu.
konuda bahsettiğim vantilatör olukça güçlü ve nispeten sessiz 2 haftadır 7/24 çalışıyor daha kapatmadım

en önemlisi pili 18650 e-sigara da kullanılan pillerden. yanında gelen pil dandik ben sony vtc 6 taktım .. cihazın pil derdi yok. tak çıkart çalışsın.

oyuncak gibi değil gerçekten üflüyor

tavsiye ederim ben 2 tane daha aldım
Ürünü yarım saat önce teslim aldım süpermiş teşekkür ederim monitörün usbsine taktım seside rahatsız etmiyor üfleme performansıda tam ayarında

mağazada var gösteriyor caddebostan mağaza evin yanında gidiyorsun yok olsa da fiyat 200 fazla

sipariş veriyorsun 2 hafta bekletiyor tedarik edilemiyor

şu mesela int sitesinde 319 mağazada sürpriz 440 tl

a101 işi yaş iş

hatta onu bırak stokta yok yalan göndermiyorlar iadesi de 3 ay a gelir

ha bir de 100 tl kargo ücreti

a 101 den bugüne kadar aldığım hiç bir şey kargolanmadı

mutfak dolabı aldım

fritöz aldım

en son bu fanı aldım

hepsi tedarik edilemiyor en kısa sürede ödeme aracınıza iade edilecek 48 gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü yarım saat önce teslim aldım süpermiş teşekkür ederim monitörün usbsine taktım seside rahatsız etmiyor üfleme performansıda tam ayarında
benimkilerde geldi büyük vantilatörü kaldırdım yere ve masaya koydum pillerini lg hg2 3000mahla değiştirdim

en düşük ayarda püfür esiyor

Son düzenleme:
mağazada var gösteriyor caddebostan mağaza evin yanında gidiyorsun yok olsa da fiyat 200 fazla

sipariş veriyorsun 2 hafta bekletiyor tedarik edilemiyor

şu mesela int sitesinde 319 mağazada sürpriz 440 tl

a101 işi yaş iş

hatta onu bırak stokta yok yalan göndermiyorlar iadesi de 3 ay a gelir

ha bir de 100 tl kargo ücreti

a 101 den bugüne kadar aldığım hiç bir şey kargolanmadı

mutfak dolabı aldım

fritöz aldım

en son bu fanı aldım

hepsi tedarik edilemiyor en kısa sürede ödeme aracınıza iade edilecek 48 gün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benimkilerde geldi büyük vantilatörü kaldırdım yere ve masaya koydum pillerini lg hg2 3000mahla değiştirdim

en düşük ayarda püfür esiyor
Hocam bende pil alacam ürüne ama ürünle gelen pilleri taktım şarj olmuyor sanki senin LG pillerle USB takınca şarj oluyor mu yoksa sadece USB bağlıyken mi çalışıyor

Hocam bende pil alacam ürüne ama ürünle gelen pilleri taktım şarj olmuyor sanki senin LG pillerle USB takınca şarj oluyor mu yoksa sadece USB bağlıyken mi çalışıyor

şarj olmuyorsa ya pil ölü ya da cihaz arızalı
iade et .
ben gelen pili hiç kullanmadım bu akşam bulursam denerim onları
fanla şarj etmedim hiç şarj aletiyle şarj ediyorum
bayağı dandik pil kutudan çıkan hakiki 18650 lg sony piller 3 katı ağır

şarj olmuyorsa ya pil ölü ya da cihaz arızalı
iade et .
ben gelen pili hiç kullanmadım bu akşam bulursam denerim onları
fanla şarj etmedim hiç şarj aletiyle şarj ediyorum
bayağı dandik pil kutudan çıkan hakiki 18650 lg sony piller 3 katı ağır
Benim kutuyla gelen pil yandı sanırım kutudan çıkan kablo ile taktım pili de taktım USB yi elektriğe bağlayınca kablo eriyecek gibi ısındı pilden de yanık kokusu geldi aspilsan diye yerli üretim bir pil aldım işte bakalım birde onunla deneyecem olmazsa powerbank ile devam ederim 3 tane ürün alıp iade ettim tekrar iade ile uğraşmayım zaten elektrik giderse diye aldım elektrik gidince en fazla powerbank ile kullanıyorum konu açtığın için teşekkürler

Düşük devirde fandan ses geliyor benim çıt çıt 1.kademede sizde de oluyor mu

iğrenç bir ürün geldi.
çok sesli çalışıyor. Millete neden bu berbat ürünü önerdiniz? Küçücük fan 18 inç vantilatör kadar ses yapıyor. Saçmalık.

Geri