Amazon Kapanıyor Mu?

yemreb

80+
Reaksiyon skoru
12
Amazonda son zamanlarda ki tuhaflıkları siz de farkediyor musunuz? Sanki yakın bir zamanda Türkiye'den çekilecek gibi bir havası var. Son olarak satın aldığım ürünü göndermedi, hiçbir özür, telafi de yok. Arayıp bir kusura bakmayın stokta kalmadı bile demiyorlar. 2-3 kere ben aradım yine bir çözüm yok. Sorun bundan kaynaklı değil, genel olarak böyle bir boşvermişlik, özensizlik görüyorum. Yakın bir zamanda türkiye faliyetlerini sonlandırabileceğini düşünüyorum.

Amazonda son zamanlarda ki tuhaflıkları siz de farkediyor musunuz? Sanki yakın bir zamanda Türkiye'den çekilecek gibi bir havası var. Son olarak satın aldığım ürünü göndermedi, hiçbir özür, telafi de yok. Arayıp bir kusura bakmayın stokta kalmadı bile demiyorlar. 2-3 kere ben aradım yine bir çözüm yok. Sorun bundan kaynaklı değil, genel olarak böyle bir boşvermişlik, özensizlik görüyorum. Yakın bir zamanda türkiye faliyetlerini sonlandırabileceğini düşünüyorum.
Bence alakası yok hocam ben geçenlerde öyle ortada olan bir kupon kullanacaktım fakat müşteri temsilcisiyle görüşüyordum bundan dolayı kullanamadım süresi ve stok bitti kodun bunu söyledim bana bedavadan kupon tanımladılar. Bence hala çoğu alışveriş sitesinden on kat daha iyi.

stokta yoktur yanlış fiyat girmişlerdir bunun için amazon mu kapanır en güvenilir satıcı türkiyede

Pazar payı bu kadar iyiyken çekilmeleri mantıksız olur yıllık ortalama 4 milyar tl işlem gerçekleşiyor amazon türkiyede

Kapatın şu konuyu ya yanıltıcı saçma sapan bir başlık.

Banada aynisi oldu yazdim tekrar gonderelim dedi tekrar gelmedi 3. Ksz gondermesinde urun geldi 20 gün üstüne

Tr de hayatın akışına ayak uydurdular.
Adamlar mal mı orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülkede kusursuz profesyonel hizmet sağlasın.
Hemen adapte oldular

bende kapanmasını istemiyorum ama bu halleri pek hayra alamet değil. piyasada zaten doğru düzgün teknoloji marketi yok, amazonda giderse iyice tekelleşme başlar. umarım kapanmaz ama bu gidişte iyi değil. düzelmesi lazım. başka sorun yaşayan kişiler de varmış, herkes bir şekilde amazondan mağdur olmuş gibi.

Çekilsin isabet olur google ile birlikte israili fonluyorlar.
Hiç üzülmem açıkçası. Ama kapanmaz.

Tr de hayatın akışına ayak uydurdular.
Adamlar mal mı orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülkede kusursuz profesyonel hizmet sağlasın.
Hemen adapte oldular
Maalesef çok doğru

olm ben çalişiyorum ne kapanmasi :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,777
Üyeler
199,434
Son üye
rownhy

Geri