Bu 3 Monitör Arasında Kaldım, Hangisini Almalıyım?

emirrnv

80+
Reaksiyon skoru
2
Yeni monitör alacağım ve şu 3 model arasında kaldım:
  • MSI MAG 255PXF 24.5” 300Hz Rapid IPS
  • ASUS TUF Gaming VG259QMR5A 24.5” 310Hz Fast IPS
  • Dell Alienware AW2525HM 24.5” 320Hz Fast IPS
Sistemim:
  • Ryzen 5 7500F
  • RTX 4070 Super
  • 32 GB RAM
Monitör kolu kullandığım için standın (pivot, yükseklik vb.) benim için önemi yok.

bu monitörler arasında kaldım dediğim gibi sizce hangisini almalıyım deneyimi olan paylaşabilir mi veya aralarından hangisinde ghosting ölü pixel gibi sorunlar var veya kronik sorunları olan var mı cevaplarsanız sevinirim

Ekler

• IMG_4811.webp
    IMG_4811.webp
    70.8 KB · Hit: 16
Sistemim:
  • Ryzen 5 7500F
  • RTX 4070 Super
  • 32 GB RAM
Monitör kolu kullandığım için standın (pivot, yükseklik vb.) benim için önemi yok.

bu monitörler arasında kaldım dediğim gibi sizce hangisini almalıyım deneyimi olan paylaşabilir mi veya aralarından hangisinde ghosting ölü pixel gibi sorunlar var veya kronik sorunları olan var mı cevaplarsanız sevinirim
Hocam 7500f 4070 süper kombimasyonu 2k çözünürlük için gayet uygun bence 2k bir monitöre yönelin derim

reis genellikle fps oyunu oynuyorum ama arada forza veya gta5 gibi oyunlar oynuyorum
Anladım hocam işlemciyi x3d yükseltme planınız var mı çünkü 7500f le cs valo hariç başka oyunlarda 320 fpslerin üzerine çıkabiliyor mu bilmediğimden soruyorum

Anladım hocam işlemciyi x3d yükseltme planınız var mı çünkü 7500f le cs valo hariç başka oyunlarda 320 fpslerin üzerine çıkabiliyor mu bilmediğimden soruyorum
işlemci değişicemde valoda falan 500 fps alıyorum ileride ryzen 7 9700x alasım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemci değişicemde valoda falan 500 fps alıyorum ileride ryzen 7 9700x alasım var
bide ben 165hz va panelden geçicem bu 3 ünden birine

gta 5 onlinede 200 falan alıyorum forzayı saldım şu aralar yani genellikle valoranttayım başka oynadığım oyun çok az peki 3 ünden hangisini alayım bu monitörlerden

bide ben 165hz va panelden geçicem bu 3 ünden birine

gta 5 onlinede 200 falan alıyorum forzayı saldım şu aralar yani genellikle valoranttayım başka oynadığım oyun çok az peki 3 ünden hangisini alayım bu monitörlerden
Hocam panelleri hangisi kaliteli vs iyi görüntü verir bilmiyorum çok bir fikrim yok ama dell en iyisidir aralarında asusta pivot desteği yok yani mınitörü istediğiniz gibi sağ sol yukarı aşağı 360 eğim işlemi yapamıyorsunuz

Hocam panelleri hangisi kaliteli vs iyi görüntü verir bilmiyorum çok bir fikrim yok ama dell en iyisidir aralarında asusta pivot desteği yok yani mınitörü istediğiniz gibi sağ sol yukarı aşağı 360 eğim işlemi yapamıyorsunuz
monitör kolu takıcam onda sorun yok ya

monitör kolu takıcam onda sorun yok ya
Anladım hocam üçününde detsylı incelemesini izleyin youtube yorumlarına vs bakın satın alacağınız sitenin yorumlarından ziyade

2 k önerileriniz nelerdir monitör olarak sağlam güvenilir marka olursa iyi olur veya bu 3 ünden size göre hangisi yanıtınızı belirtirseniz memnun olurum
Direk şunu al diyemem ama şu kesin 7-11 k olan bütün modeller % 90 aynı performansa sahip 1-2 farklılıkları dışında.Eğer fizikler olarak bir mağazadan gidip kendin seçersen en güzeli kimisi çok parlak sevmez kimisi parlak ister..Asus-Aoc-Gigabyte-Samsung-Ktc-philips-Lg hepsinin güzel oyuncu versiyonları var forumda defalarca önerilen modeller. seçimi sana kalmış hepsi de 7-11k arası daha üstüne çıkmaya gerek yok 2k için

Sistemim:
  • Ryzen 5 7500F
  • RTX 4070 Super
  • 32 GB RAM

Asus da ölü piksel sıkışma vs karşılaşabilirsin. Bence alienware al kafan rahat olsun, üstelik asus çerçevesi çok kalitesiz plastikten şakur şukur sesler çıkıyor arasına parmağını sokabilirsin öyle bi güzel çerçeve, msı hakkında yorum yapamıcam kullanmadım.

Asus da ölü piksel sıkışma vs karşılaşabilirsin. Bence alienware al kafan rahat olsun, üstelik asus çerçevesi çok kalitesiz plastikten şakur şukur sesler çıkıyor arasına parmağını sokabilirsin öyle bi güzel çerçeve, msı hakkında yorum yapamıcam kullanmadım.
teşekkür ederim önerin için yarın alıcam inşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,309
Üyeler
199,740
Son üye
keremyoldas41

Geri