Öneri 500-2500 TL Klavye Önerir Misiniz ?

evilmory

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Bütçe
2000
Arkadaşlar son 4-5 yıldır trendyoldan aldığım ucuz everest %100 mekanik hisli klavyeyi kullanıyordum ama bozuldu.
Yine bu tarz bir şey alabilirim
ya da 2k civarında mekanik klavye alabilirim.
%100 klavyeye alışığım ve bundan küçüğünü hiç kullanmadım. Sanırım %75 aşağısı çok küçük olur. %75, TKL ve %100 önerirseniz sevinirim.
Son 1-2 sene de çıkan küçük ve marka modellerini hiç bilmediğim klavyeler hakkında çok az bilgim var.
İtopya indirimlerinde birkaç model buldum. Siz ne önerirsiniz
Razer Blackwidow V3 ve V4
Steelseries Apex 3 ve TKL
Logitech G213 ve G413 SE(bu 4k aşar gibi)
Msi GK20 ve GK30
Asus RA04 K1

Son düzenleme:
Arkadaşlar son 4-5 yıldır trendyoldan aldığım ucuz everest mekanik hisli klavyeyi kullanıyordum ama bozuldu.
Son 1-2 sene de çıkan küçük ve marka modellerini hiç bilmediğim klavyeler hakkında çok az bilgim var.
Msi GK20 ve GK30
Asus RA04 K1
Listendekilerin hiçbirini önermem, klavye takibi yapan kişiler birazdan öneri atacaktır zaten.

Arkadaşlar son 4-5 yıldır trendyoldan aldığım ucuz everest mekanik hisli klavyeyi kullanıyordum ama bozuldu.
Msi GK20 ve GK30
Asus RA04 K1

Gameraider K1

Gameraider K1 öneren çok ona bi göz atabilirsin. Biraz bütçeyi aşıyor ama.
Hocam 1-2k arası fp ürün bulabilirsem onları tercih ederim. 3k bir tık aşıyor.
Bunlar nasıl

Arkadaşlar son 4-5 yıldır trendyoldan aldığım ucuz everest %100 mekanik hisli klavyeyi kullanıyordum ama bozuldu.
%100 klavyeye alışığım ve bundan küçüğünü hiç kullanmadım. Sanırım %75 aşağısı çok küçük olur. %75, TKL ve %100 önerirseniz sevinirim.
Msi GK20 ve GK30
Asus RA04 K1
Sessizlik ön planda ise apex 3 tkl önerebilirim. Değilse alınmaz.

Ses sorun olmayacaksa, keycaps ve kasa plastik olduğundan ses çıkarıyor. Switchi sessiz bayağı ve ayar yaptığından konforlu ve oyunlarda da avantajlı. Hem yazım hem oyunda manyetik switch daha önde. Ayrıca daha uzun ömürlü ve çift basma sorunu yaşanmıyor.

MageGee de Havit gibi bir marka, tasarımları ve üretimleri benzer. Giriş seviyesindeki yerli fason üreticiler yerine ₺1000-2000 arasına daha çok ürün getirip satıyor.

Geri