I5 4570 Ekran Kartı Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4500
İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
Depolama 932 GB HDD , 119 GB SSD SSD 128GB
Grafik Kartı NVIDIA GeForce GT 710 (2 GB), Intel(R) HD Graphics 4600 (113 MB)
bu özelliklere sahip bir bilgisayarım var öğrenciyim cok ahım şahım oyunlar oynamıyorum yeni bir ekran kartı almak istiyorum ne önerirsiniz?

Takılı RAM 8,00 GB
bu özelliklere sahip bir bilgisayarım var öğrenciyim cok ahım şahım oyunlar oynamıyorum yeni bir ekran kartı almak istiyorum ne önerirsiniz?
Ram yükseltmeni öneririm
Yanına da herhangi bir 8 GB vram'e sahip ekran kartı alırsın

eski kasamda i7 4790 ve gt730 vardı sanırım yaklaşık 3 yıl once 500w psu 16gb ddr3 ram ve 8gb rx 570 almıştım 2,5 3yıl işimi gördü 6 7 ay önce de 4500e rtx 2060 almıştım. 2.el piyasasını bilmiyorum ama fiyata ve büt.eye göre karar vermen daha mantıklı

Takılı RAM 8,00 GB
RAMi 16GB yap, ekran kartı olarak GTX 1660/1660S/1660Ti den herhangi biri uygun olur yalnız PSU ne o yetiyor mu ona bak.

RAMi 16GB yap, ekran kartı olarak GTX 1660/1660S/1660Ti den herhangi biri uygun olur yalnız PSU ne o yetiyor mu ona bak.
300 wat idi diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

eski kasamda i7 4790 ve gt730 vardı sanırım yaklaşık 3 yıl once 500w psu 16gb ddr3 ram ve 8gb rx 570 almıştım 2,5 3yıl işimi gördü 6 7 ay önce de 4500e rtx 2060 almıştım. 2.el piyasasını bilmiyorum ama fiyata ve büt.eye göre karar vermen daha mantıklı
2060 darboğaz yapmazmı?

2060 darboğaz yapmazmı?
300W ise o da değişecek her türlü. Bütçe zorlanırsa ekran kartını ucuza RX 570/580 alsan o da yeterli ama temizini bulman lazım çok sorunlu kart satışı var diye önermiyorum genelde o seriyi.

2060 darboğaz yapmazmı?
valorant dışında bi sorun yaratmadı bana. diğer oyunlarda fpsim gözle dörünür şekilde arttı ama valoda fps sabitlemediğimde drop yemeye başlamıştım bu yüzden mecbur sabitleyip oynadım eger fps oyunları oynaytacaksan alma. ve psunun gücü yetiyormu diye test et benim eski aksa 11 yıllık casper kasasıydı yani seninki de öyleyse ilk psu alacaksın sonra ddr3 ramlere bak uygunsa 8+8 rame geç rx570 rx580 gtx 1060 falan bak bütçeye göre karar ver

valorant dışında bi sorun yaratmadı bana. diğer oyunlarda fpsim gözle dörünür şekilde arttı ama valoda fps sabitlemediğimde drop yemeye başlamıştım bu yüzden mecbur sabitleyip oynadım eger fps oyunları oynaytacaksan alma. ve psunun gücü yetiyormu diye test et benim eski aksa 11 yıllık casper kasasıydı yani seninki de öyleyse ilk psu alacaksın sonra ddr3 ramlere bak uygunsa 8+8 rame geç rx570 rx580 gtx 1060 falan bak bütçeye göre karar ver
yani tamamen bütçeye dayalı ve eğer bütçen yüksekse bütçene göre direkt 2.el kasa almayıda düşünebilirsin çünkü gerçek anlamda bizim kullandığımız kasalar ofis dışında kullanılması pek mümkün değil. psu ram vs komple değiştirmek gerekiyor ki sistem ddr3. benim yaşadığım şehirde o dönem pek 2.el uygun kasa yok diye komple değiştirmek zorunda kalmıştım ona ragmen ofis kasası olduğu için genelde epey yüksek sıcaklıkta çalışıyordu bende kasanın yan kapağını açıp kullanıyordum

Son düzenleme:

yani tamamen bütçeye dayalı ve eğer bütçen yüksekse bütçene göre direkt 2.el kasa almayıda düşünebilirsin çünkü gerçek anlamda bizim kullandığımız kasalar ofis dışında kullanılması pek mümkün değil. psu ram vs komple değiştirmek gerekiyor ki sistem ddr3. benim yaşadığım şehirde o dönem pek 2.el uygun kasa yok diye komple değiştirmek zorunda kalmıştım ona ragmen ofis kasası olduğu için genelde epey yüksek sıcaklıkta çalışıyordu bende kasanın yan kapağını açıp kullanıyordum
katılıyorum benimde eski ofis kasası şuan eskiden büyük kasam vardı baya büyüktü 4 fanı vardı ama onun psu u yanmıştı o yüzden onu sattık yerine suan kulladndıgımı aldık yan, yen, bir kasa ya gecebilecegimi sanmıyorum vanda yasadıgım için 2. elde cok bişeyde bulamıyorum fiyatlarda pahalandı zaten ara sıra kasanın yan kapağını açıyorum sürekli içindeki tozlarıda alıyorum ama ne yapsan etsen eski bilgisayar ram upgrade yapcaktım bende 7 8 tane ramde var hepsi ddr3 ama slot yok anakartta yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama cok pahalı değil dayımın rtx 2060 ryzen 5 5600 pcsp vardı onun yerine 5070li bir sisteme gecti bende onun eski pcsi gibi bir pc alırım her halde zaten harçlıklarım anca ona yeter :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,896
Üyeler
199,454
Son üye
tisorthane

Geri