Çözüldü✓ 70k Bütçeyle Gaming Laptop Önerisi.

Hocam bunlarda Hall sensoru problemi yok deil mi ? Ben dusumdum 17 inç almak istiyorum rami sonra yükseltirim işlemcilerde fark yok neredeyse zaten attığınızın avantajı ram
Benim attığımın işlemcisi daha iyi

Hemde ultra serisi işlemcilerin dahili grafik birimlerine xess 4x Frame generation geldi hikaye oyunları için bire bir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstersen 16 GB olan modelini al

Benim attığımın işlemcisi daha iyi

Hemde ultra serisi işlemcilerin dahili grafik birimlerine xess 4x Frame generation geldi hikaye oyunları için bire bir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İstersen 16 GB olan modelini al
Son olarak hocam hall sensörü bu seride düzeltildi deil mi sorun çıkarmaz mı ?

Merhabalar arkadaşlae üniversiteye gitcem güzelce kullanabileceğim oyun laptobu arıyorum soğutması iyi. Bir tane buldum aslında hp omen https://app.hb.biz/mxSJfbmNq4B0
Bu laptopta hall sensoru problemi var mıdır ?
Bunun ekran kartı 8gb vram eğer az buz artırıp 80 k ya falan bazen 5070 ti acer iniyor o daha avantajlı olur sizin için onun dışında 5070 ile 5060 arasında pek fark yok laptoplarda ayni vram bu fiyatlara 5070 almaktansa 50 k civarlarında 5060 almak çok daha mantıklı olur

Hocam attığınızı mı almamı önerirsiniz bunu mu
32gb ile 24 GB ram arasında (oyunlar dahil) normal kullanımda çok bir fark yoktur
Sen illa 32 GB olsun diyorsan benim dediğimin 16 gb'sini al üstüne de bir 16 GB ram tak

Bence benim attığımı almalısınız

32gb ile 24 GB ram arasında (oyunlar dahil) normal kullanımda çok bir fark yoktur
Sen illa 32 GB olsun diyorsan benim dediğimin 16 gb'sini al üstüne de bir 16 GB ram tak

Bence benim attığımı almalısınız
Bunun yerine 245kf ve rtx5070 12gb'lı masaüstü toplayınca aynı para yapıyor ve onda 16gb ram oluyor, ne yapmamı tavsiye edersiniz masaüstü daha iyi performans verir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,574
Üyeler
199,838
Son üye
Recerous

Geri