İyi Geceler Beyler Nasılsınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

blaack00

80+
Reaksiyon skoru
19
İyi geceler herkese. Her şey yolunda mı sizde? Bende hiç değil valla. Can sıkıntısından buraya yazdım.

20 günlük stajımın bitmesini bekliyorum bir türlü bitmiyor bitsede tatile gitsem boş iş ama geriyor sebepsiz

20 günlük stajımın bitmesini bekliyorum bir türlü bitmiyor bitsede tatile gitsem boş iş ama geriyor sebepsiz
Farkında olmadan en güzel zamanını yaşıyor olabilirsin keşke ben de staj seneme dönsem :) staj rezillikti orası ayrı.

Farkında olmadan en güzel zamanını yaşıyor olabilirsin keşke ben de staj seneme dönsem :) staj rezillikti orası ayrı.
Hocam hayat benim için güzel zaten tatlı bir endişe var staj yaptığım yer tanıdık son gün gelirsin imza atarız gidersin dedi bende böyle olaylarda içim rahat olmuyor kötü hissediyorum öyle olmaz ben size veritabanı yazayım dedim onunla uğraşıyorum günü doldurmak içinde yavaş yavaş yapıyorum az iş yapıyorum yani bu sebepten yakamazlar ama geriyo sebepsiz
şimdi yalandan doldurmak mı harbi azda olsa bir şeylerle uğraşmak mı daha mantıklı en azından içim rahat

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri