Yardım Iphone 17 İcin Hangi Sarj Adaptoru Kullanilmali

Campbell

80+
Reaksiyon skoru
16
Telefonu yeni aldim ama bircok soylentinin etkisinde kalarak hangi sarj adaptorunu almam gerektigini bilmiyorum. 20 watt cok çağ disi gozukuyor ama 20 wattin ustundeki modellerde telefonun bataryasi daha cok tahrip oluyor diye biliyorum. Bi yandan da insanlar 17 serisi icin Apple'ın 20 wattan ziyade 30+ watt adaptorlerin onerdigini soyluyor ne yapilmali

Telefonu yeni aldim ama bircok soylentinin etkisinde kalarak hangi sarj adaptorunu almam gerektigini bilmiyorum. 20 watt cok çağ disi gozukuyor ama 20 wattin ustundeki modellerde telefonun bataryasi daha cok tahrip oluyor diye biliyorum. Bi yandan da insanlar 17 serisi icin Apple'ın 20 wattan ziyade 30+ watt adaptorlerin onerdigini soyluyor ne yapilmali
Apple 17 Max 40 Watt'a Kadar Hız Destekliyor .

desteği kaçtı hatırlamıyorum ama yüksek adaptörle kullanman pile zarar vermez her şey kablo ve adaptör orijinal yada kaliteli markalarsa geçerli zaten 17 ye gidip 150w adaptöde taksan örnek 40w alıyor telefon max 40w çeker 50-60w çekmez telefon

Kullanıma göre değişiyor. Anneler gününde aldım telefonu 62 kere şarj etmişim.

Ekler

• IMG_3512.webp
    IMG_3512.webp
    57.5 KB · Hit: 11
Geri